Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Marihuana po raz setny.

Kasumi93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Marituana" jebłem..

@top.

Mam takie samo zdanie jak Łukasz, więc zacytuje go...

"Ja pierdole jak ja uwielbiam osoby które wypowiadają się na temat, o którym nie mają zielonego pojęcia. Marihuana działa w wielu przypadkach jak lekarstwo i jeżeli ktoś potrafi się ograniczać do dawki raz na jakiś czas, działa naprawdę relaksująco i w naprawdę kurujący sposób rozluźnienia. Jeżeli przesadzimy i przekroczymy pewną dawkę marihuana raz na jakiś czas przeradza się ona w narkotyk i nie pierdole żeby pierdolić, żeby robić wam jakieś wywody, mówię jak jest. Mój kolega pali zbyt często i skończył w zakładzie psychiatrycznym, wszystko jest dobrze do momentu w którym potrafimy się ograniczyć. To tak jak z alkoholem, jeżeli ktoś zna umiar spoko, ale jeżeli nie zna kończy na dworcu centralnym z butelką w ręku bez środków do życia" ~Łukasz Wawrzyniak

Opublikowano

Tak marihóana jest bardzo szkodliwa bo się jom wstszykuje dożylnie i szczykawki som brudne.

PS. W szkołach uczą, że marihuana to bardzo ciężki narkotyk. Ahhh ta propaganda <3 . Tylko w Polsce !

Opublikowano

Osobiście nie jaram i staram się na ten temat nie wypowiadać gdyż nie oceniam książek po okładce aczkolwiek wiem tylko tyle że ludzie po zabakaniu są bardzo wpływowi :)

Po skurwieniu oka są na luzie i nic im nie przeszkadza.

Może działa leczniczo i jest mniej szkodliwa niż papierosy czy alko, ALE NA PEWNO NIE TO CO DOSTAJECIE OD SWOICH DILÓW BO ONI WCISKAJĄ WAM SKUNA NAFASZEROWANEGO JAKIMŚ PIERDOLCEM ... MAŁO SZKODLIWA I ZDROWSZA JEST CZYSTA MARIHUANA NATURALNIE ROSNACA KTÓRA MA 4 RAZY WIEKSZA ZAWAROSC THC NIZ SKUN.

dziękuję, podpisuję się pod tym obiema rękami na dodatek swoją krwią :*

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Jprd znaleźli sie znawcy od Marysi w Polsce jak ktoś kupuje bake od dilera to jest machana w domestosie albo w amfetaminie a jak sie zapali raz na jakiś czas to jest spoko ,sam osobiście mieszkam w Holandii lecz wole sobie zapalić hash 2 razy na 3 miesiące bo po tym sie jeść nie chce a robię to dla funu żeby z kolegami sie na ulicy pośmiać np z kota przechodzacego przez ulice , jeżeli nigdy nie palilas to nie zaczynaj ale jak paliles raz i sie złe poczułes to uwiez nie paliles zioła tylko demestosa , Zapraszam do Holandii do coffeshopa hidro haze w amsterdamie (nielegalny sklepik przy museumplein)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

teoretycznie zdrowsza od papierosów, alkoholu, lsd i innych używek ;)

od lsd domestos jest zdrowszy ;__;

Opublikowano

Gdzie tu jest jakiś admin 10 taki sam temat po co ?

Czekasz na 1000 znawców szkodliwości Marihuany a 3/4 z tych speców nawet tego nigdy na oczy nie widziało ??

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Wczoraj wieczorkiem zjarałem z kumplami ok. 4 g w 1h. Powiem tak, faza zaje**sta odrazu mam śmianę i rozkminy, ale potem jak gastro łapie to mógł bym dzika opier**lić :D
Pozdro jeszcze mnie troszkę trzyma B)

Opublikowano

Wczoraj wieczorkiem zjarałem z kumplami ok. 4 g w 1h. Powiem tak, faza zaje**sta odrazu mam śmianę i rozkminy, ale potem jak gastro łapie to mógł bym dzika opier**lić :D

Pozdro jeszcze mnie troszkę trzyma B)

Jesteś taki zajebisty...

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

A ja po raz kolejny mówię, że chuj mnie to czy szkodliwa czy nie. Papierosy i kawa też są szkodliwe i jak ktoś chce to pali i pije.

Ale jeśli macie tak nudne życia, że zamiast postarać się je uczynić ciekawszymi wybieracie drogę na skróty i zapewniacie sobie krótkotrwałą satysfakcję za pomocą baki to żal mi was. Idźcie coś zróbcie ze swoim życiem a nie jarajcie, małolaty.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Marihuana nie jest szkodliwa jeśli ktoś bierze z umiarkowaniem i w mniejszych ilościach. Jest to taki sam narkotyk jak papieros, alkohol od ,których można się uzależnic jeśli ktoś z głową nie myśli.

Opublikowano

A ja po raz kolejny mówię, że chuj mnie to czy szkodliwa czy nie. Papierosy i kawa też są szkodliwe i jak ktoś chce to pali i pije.

Ale jeśli macie tak nudne życia, że zamiast postarać się je uczynić ciekawszymi wybieracie drogę na skróty i zapewniacie sobie krótkotrwałą satysfakcję za pomocą baki to żal mi was. Idźcie coś zróbcie ze swoim życiem a nie jarajcie, małolaty.

Mam nadzieję, że spożywanie jej dalej będzie u nas zakazane.

Opublikowano

Racja. W podobnej cenie jest 0,7l, a nie trzeba się o jakieś wały czy szmaty martwić. ;)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Wiadomo,że w tym dziale poziom tematów jest niski.Ten je jeszcze bardziej przebija.Jaki sens ma zakładanie tematu o marihuanie,tutaj,gdzie 2/3 lub więcej użytkowników ma 12-15 lat? Zresztą sposób napisania tematu...

"Marihuana jest szkodliwa i to bardzo" To jest temat?

Opublikowano

Jo tam wole kondomy.

xD

Ale tak powiedzcie co jest bardziej szkodliwe Marihuana(pali się) czy inne narkotyki, które wstrzykuje się tą samą strzykawką?

Tak wiem ,że jest szkodliwa - choć niektórzy tego nie wiedzą... ale w sumie co teraz NIE jest szkodliwe?!

Opublikowano

Tak tak tak. Od makaronu też można się uzależnić. Jak ktoś myśli to nie będzie dla niego szkodliwe, jak nie myśli to skończy zawieszony w swoim świecie. Proponuję poczytać,pooglądać,posłuchać i samemu spróbować. Połowa się wypowiada, a średnia wieku forum taka,że nigdy nie mieli do czynienia z marihuaną, bo nawet nie wiedzą gdzie ją dostać. Temat proponuję zamknąć, bo służy on tylko prowokacji i kolejnym zwadom między użytkownikami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...