Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pz.Kpfw IV Schmalturm vs Panther/M10

Razor_ex

Pz.Kpfw IV Schmalturm vs Panther/M10  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który wybra? :

• Pz.Kpfw IV Schmalturm
    • Panther/M10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dylemat i zastanawiam , którym lepiej będzie się jeździło . Do wtorku są one o połowę tańsze, a taka okazja może się więcej nie zdarzyć .

Opublikowano

Mam dylemat i zastanawiam , którym lepiej będzie się jeździło . Do wtorku są one o połowę tańsze, a taka okazja może się więcej nie zdarzyć .

Jak widać "w kupie siła" i wymusiliśmy (ja przynajmniej wysłałem) "obiecane" 50% :)

Ale niesmak pozostanie, szkoda, że tak kombinują :(

Zacytuje sam siebie

Panther/M10 niecale 2800 a

VI Pz.Kpfw. IV

Schmalturm 1800 hmm...

Podobno "dziala" takie same, podobno zakres MM taki sam, aczkolwiek Pz. rzadziej oglada VIII t, Panterka ma prawie 2x wiecej HP ... no ale ta cena. 1000 Golda zostaje, a przy obecnej promo to 10 dni premium :) (7 dni + 3 )

Sam nie wiem :(

Ja już wiem :): Pz.Kpfw. IV Schmalturm

U mnie wygrała cena i opinie przeczytane na of.forum :)

test

Opublikowano

V/M10 to nieudana podróbka zwykłej panthery.
Penetracja - 150 - dość mała
Działo niezbyt celne.
Pancerz genialny nie jest.
Królem prędkości też nie jest.

Schmalturm :P

shoob.png

Opublikowano

Powiem tak - moim zdaniem Panther M10 to samobójstwo. W niczym nie jest lepszy od stockowej Panthery oprócz silnika. Pancerz ten sam, działo to samo - czytaj czołg słaby, bo głównym plusem Panthery jest jej super celne działo z mega penetracją, a nie to coś co ma M10. Odpowiedź prosta - wybierz Schmalturma. Mój najlepiej wydany gold w grze i to nie żartuje. :D

Opublikowano

Najpierw pograjcie sobie tymi czołgami potem je oceniajcie:P Jak dla mnie M10 super czołg. Działo celne szybki reloud. Pancerz coś czasami odbija po skątowaniu, Mobilnośc dobra. Zarabia się nieźle i opłaca się jak za taką cene:P

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

@up, nikt nie mowi, ze jest "ble" ;)

Ale patrzac na mozliwosci zarobku w stosunku do Pz. IV S. przez pryzmat ceny i MM, to wydaje sie byc "gorszym" rozwiazaniem :)

Z drugiej strony, jesli komus zbywa kasy (golda) , to osobiscie polecam DMaxa (najlepiej w promocji :) )

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...