Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A co wy myślicie o takich fankach?

danielhinz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fanki, fankami ale muszę przyznać, że obrażanie kogoś ze względu na jego ubiór czy też styl jest tylko odzwierciedleniem naszej tolerancji. Kompletnie nie rozumiem i nie popieram takiego zachowania. Może dziewczyna znalazła sobie idola i po prostu się zakochała, fakt, ciężko jest się zakochać w kimś z kim się nigdy prawdopodobnie nie rozmawiało. Zaczyna to już być nudne, ale jeśli taka jest teraz moda, to najwidoczniej tak miało być.

Opublikowano

Irytuje mnie zachowanie tych fanek. Wchodzę na facebooka by poczytać statusy znajomych, a tu 20 powiadomień o polubieniu przez znajomą zdjęć, video lub statusów fanpage o Bieberów, no ileż można?

d28tGcM.png

Opublikowano

A ja sie zastanawiam, co on Wam takiego zrobił, ze go tak nienawidzicie..

Ukradł Wam cos ? Czy co ...

Ja do niego nic nie mam, zyje sobie chłopak, robi hajs, ma talent (bo gdyby nie mial, to cały swiat by o nim nie mowił, włacznie z Wami). Ja mu tylko moge pozazdroscic i zyczyc Najlepszego. :O

Opublikowano

Nie wiem co w tym złego. To On zachował się idiotycznie, obrazając Go i przy okazji ją. Ona po prostu broniła idola. I co Wy do niego macie ? To zwykły chłopak który spełnił swoje marzenia, nie wiecie jak dużo pomógł, ostatnio dał 200 biletów dla chorych dzieci, a w jednym roku potrafi dawać nawet z 8 razy na fundacje wpłacając wielkie miliony. Pomógł uwierzyć, i przede wszystkim, pomagał dla małej dziewczynki, aby spełniła swoje marzenia, a chwile potem umarła.

+ Nie nazywajcie go pedałem, bo nie jest Nim. Wgl. jak można kogoś tak nazwać? Jak ktoś nazwie tak jakiegoś człowieka, traci w moich oczach jaką kolwiek tolerancje.

Opublikowano

Każdy ma prawo lubić to co chce i komentować, jednak jak dla mnie są pewne granice. Niektórym przydałaby się lekcja kultury. Jeśli już coś się krytykuje to wypadałoby podać jakieś sensowne argumenty, a nie rzucać obelgami na prawo i lewo.

Opublikowano

Wszyscy na okrągło o tym trąbią. Macie swoje życie? To się nim kurwa zajmijcie wy grube tępe pały. Zostawcie go i wszystkich innych w spokoju.

Zartowałem.

Biebier pedał!

Opublikowano

@UP
Masz jakieś argumenty, na to, że jest pedałem?
Nie wiesz jak dużo zrobił, jak pomógł, to jest po prostu nie godna postawa, zachowywać się tak w stosunku do osoby która nic Ci nie zrobiła.

Opublikowano

@UP

Nie wiesz jak dużo zrobił, jak pomógł, to jest po prostu nie godna postawa, zachowywać się tak w stosunku do osoby która nic Ci nie zrobiła.

co zrobił ? za naszą kasę ?

Nie posiadasz za dużo iq jeśli go wielbisz jak boga .

Opublikowano

@up
Ty nie posiadasz za dużo IQ skoro, stwierdzasz, że traktuje go jak Boga, skąd te stwierdzenie w ogóle ?
Zeskocz ze swojego EGO na poziom IQ, a połamiesz się.

Gdyby nie jego talent, nie miał, by tele pieniędzy, i nie był by tak znany. Dawniej musiał grać na ulicy, bo nie miał co jeść, więc troche szacunku. I nawet jeśli za naszą, każdy daje mu to co może dać, a On przekazuje to chorym dzieciom, czy to źle ? Sam byś nie dał, ani grosza na chore dziecko, a On daje, może i za nasze, ale zasłużone pieniądze, przede wszystkim nie "twoje" bo nic z siebie nie dałeś, gdyby nie miał talentu, nie był by taki znany. A to chyba dobrze, że pomaga dla tych którzy też są teraz w potrzebie. Ciekawe co byś zrobił, gdybyś był chory jak te dzieci, a taki Justin dał, by te pare milionów, aby pomóc Tobie i innym. Też miałbyś te samo zdanie? Wiesz jak te dzieci się cieszą ? Wreszcie ktoś uratował im życie. A do tego każdy ocenia po Go teledysku "Baby" Co z tego, że raz mu nie wyszło, ale ciągle próbuje i wychodzi mu to coraz lepiej.

@Down
Nie wiesz nic o Nim to po co wchodzisz w jaką kolwiek dyskusje ? Wątpie, żebyś tak zaśpiewał jak On i zagrał na gitarze ;) *śpiewa na żywo :- )*

Opublikowano

@up

Ty nie posiadasz za dużo IQ skoro, stwierdzasz, że traktuje go jak Boga, skąd te stwierdzenie w ogóle ?

Gdyby nie jego talent, nie miał, by tele pieniędzy, i nie był by tak znany. Dawniej musiał grać na ulicy, bo nie miał co jeść, więc troche szacunku. I nawet jeśli za naszą, każdy daje mu to co może dać, a On przekazuje to chorym dzieciom, czy to źle ? Sam byś nie dał, ani grosza na chore dziecko, a On daje, może i za nasze, ale zasłużone pieniądze, przede wszystkim nie "twoje" bo nic z siebie nie dałeś, gdyby nie miał talentu, nie był by taki znany. A to chyba dobrze, że pomaga dla tych którzy też są teraz w potrzebie. Ciekawe co byś zrobił, gdybyś był chory jak te dzieci, a taki Justin dał, by te pare milionów, aby pomóc Tobie i innym. Też miałbyś te samo zdanie? Wiesz jak te dzieci się cieszą ? Wreszcie ktoś uratował im życie. A do tego każdy ocenia po Go teledysku "Baby" Co z tego, że raz mu nie wyszło, ale ciągle próbuje i wychodzi mu to coraz lepiej.

daje to co mu zbędne , co innego dać cały majątek iść na ulicę niż dać to co mi nie potrzebne .Talent , chyba sobie żartujesz > na żywo on tak wyje , gorzej niż ja , chodź nigdy nie śpiewalem /

Opublikowano

Szczerze ? Najlepiej nagrać coś własnego, potem to przesłuchać i dopiero zabrać się za krytykę kogokolwiek.

Opublikowano

@UP

Tak cięzko w dzisiejszych czasach zrozumieć ironie.

@up

@Down

Nie wiesz nic o Nim to po co wchodzisz w jaką kolwiek dyskusje ? Wątpie, żebyś tak zaśpiewał jak On i zagrał na gitarze ;) *śpiewa na żywo :- )*

Więcej przecinków!!

Odnosząc się do tego co powiedziałeś, tak potrafi spiewać, tak jest miliarderem i tak coś tam pomaga. Ale jest wkurwiający. I oto się wszystkim rozchodzi. Ma idiotyczną twarz, idiotycznie się ubiera i ma idiotycznych fanów.

Opublikowano

@UP
Jeśl tak wygląda u Ciebie ironia to pozdrawiam..
Jakby tych przecinków naprawdę było dużo na tyle zdań..
Powiedziałaś*
"coś tam pomaga"? człowieku już widać, jak Ty dużo o Nim wiesz.
I czym Cie niby "wkurwia" ? Zrobił Tobie coś ? Wkurzać to Cie może Osoba która coś Ci zrobiła, a nawet Go na oczy nie widziałeś.
Twarzy sobie nie wybierał, ani fanów, ani ciuchów. Widze, że musisz być na bardzo niskim poziomie intelektualnym, aby oceniać człowieka po tym co nosi, a nie po tym jaki jest..

@down
Kolejny mądry się znalazł..
Ty wiesz kto to jest "pedał" ? BOŻEEEE . Radze Ci poszukać w google, bo to co piszesz to jest po prostu żenujące. A kto powiedział, że ten co ma mały poziom intelektualny jest mądry ?
Kończe tą bezsensowną jakże bez przyszłości konwersacje, pozdrawiam ;)

@Edit
Mnie natomiast bawi Twoja głupota, miej do niego szacunku, dopiero potem się wypowiadaj. On nie wybiera sobie ciuchów, tylko jego styliści ponieważ zapoczątkował pierwszy "swag" w Polsce. Chciałby mieć inne życie, ale nie może. Niech się chłopak bawi, co Ci szkodzi, dalej nie prowadze tej rozmowy, ponieważ nie ma ona sensu.

Opublikowano

@UP

Powiedziałaś*

I czym Cie niby "wkurwia" ? Zrobił Tobie coś ? Wkurzać to Cie może Osoba która coś Ci zrobiła, a nawet Go na oczy nie widziałeś.

Twarzy sobie nie wybierał, ani fanów, ani ciuchów. Widze, że musisz być na bardzo niskim poziomie intelektualnym, aby oceniać człowieka po tym co nosi, a nie po tym jaki jest..

kto powiedział ze ten co ma duży poziom intelektualny jest normalny i odrzuca od siebie jakiegoś pedała . Sama nie masz dużo poziomu jeśli tego pedała masz na zdjęciu profilowym

Opublikowano

@UP

Powiedziałaś*

@down

Kolejny mądry się znalazł..

Ty wiesz kto to jest "pedał" ? BOŻEEEE . Radze Ci poszukać w google, bo to co piszesz to jest po prostu żenujące. A kto powiedział, że ten co ma mały poziom intelektualny jest mądry ?

Kończe tą bezsensowną jakże bez przyszłości konwersacje, pozdrawiam ;)

Wkurwia mnie jego styl bycia, to jak sie zachowuje i to jak sie ubiera. Ciuchów sobie nie wybieral? Choopie, ma miliony, może miec każdy ciuch jaki zechce. Ubiera się tak ponieważ tak chce i dlatego jest debilem. Wygląda jakby cały czas chodził z gównem w "spodniach".

Generalnie, Biebier mnie wkurwia dlatego ze jest osobą bardzo medialną wokół której jest tyle szumu. Są inne gwiazdy o których nigdzie nie słychac. Bawi mnie ta dyskusja z Tobą ponieważ widze jak się starasz zmienić rozumowanie ludzi którzy są uprzedzeni do tego kretyna. Wspołczuje Ci.

Opublikowano

Wkurwia mnie jego styl bycia, to jak sie zachowuje i to jak sie ubiera. Ciuchów sobie nie wybieral? Choopie, ma miliony, może miec każdy ciuch jaki zechce. Ubiera się tak ponieważ tak chce i dlatego jest debilem. Wygląda jakby cały czas chodził z gównem w "spodniach".

Generalnie, Biebier mnie wkurwia dlatego ze jest osobą bardzo medialną wokół której jest tyle szumu. Są inne gwiazdy o których nigdzie nie słychac. Bawi mnie ta dyskusja z Tobą ponieważ widze jak się starasz zmienić rozumowanie ludzi którzy są uprzedzeni do tego kretyna. Wspołczuje Ci.

O gustach się nie dyskutuje. Jest wokół niego szum, bo jest na niego 'popyt', a jak wiadomo wszystko kręci się wokół pieniądza. Tego nie zmienisz. Niemniej to nie jest powód do obrażania Biebera. Jest jaki jest. Nie pasuje Ci jego styl i muzyka to go po prostu olewaj. Nie, nie jestem jego fanką.

I proszę o zachowanie poziomu dyskusji i odrobiny kultury.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...