Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A co wy myślicie o takich fankach?

danielhinz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eee gdzie Ty tu widzisz fanke? Ja pierdole. Przesada to to, co ten koleś napisał. Wszystkim żal dupsko ściska, bo młody typek zarabia w chuj kasy. Niech sobie kurwa robi co chce, ubiera jak chce, śpiewa jak chce. Każdy ma swoje życie i nim powinien się zająć. Tacy idioci właśnie nakręcaj wokół niego hype. Gdyby nie takie wpisy, to pewnie do tej pory bym o nim nie usłyszał.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Po prostu broni swojego idiola i tyle.Ciekawe jak ty byś zareagował, jakby ktoś obrażał twój ulubiony zespół/wokalistę itd.Zapewne byś to samo napisał -.-

Opublikowano

Nic, każdy słucha czego chce, pozatym nowe piosenki są całkiem fajne ;)

Opublikowano

@up

Rozumiem, nie lubi ktoś mojego zespołu tak? Ale chyba od razu nie będę go od ciot wyzywał...

Albo się nie zrozumieliśmy, albo Ci się coś pojebało na stronie. Mówisz, że przesada to to, co napisał koleś co zadał pytanie, czy laska które na nie odpisała? Bo wnioskując co napisałeś w temacie twierdzisz, że przesadziła ta dziewczyna zaś w tym poście twierdzisz, że przesadził ten koleś. Ja jebie, jaka rozkmina o.O

Opublikowano

Albo się nie zrozumieliśmy, albo Ci się coś pojebało na stronie. Mówisz, że przesada to to, co napisał koleś co zadał pytanie, czy laska które na nie odpisała? Bo wnioskując co napisałeś w temacie twierdzisz, że przesadziła ta dziewczyna zaś w tym poście twierdzisz, że przesadził ten koleś. Ja jebie, jaka rozkmina o.O

Już mówię, chodzi mi o tą co odpisała. Ta co zadała pytanie opisała co myśli o JB a ta na dole na tę odpowiedź z pyskiem. Mam nadzieję, że wiesz ocb

Opublikowano

Już mówię, chodzi mi o tą co odpisała. Ta co zadała pytanie opisała co myśli o JB a ta na dole na tę odpowiedź z pyskiem. Mam nadzieję, że wiesz ocb

No dobra. Ale nigdzie nie napisała "ciota" więc o co Ci chodzi w tamtym poście? Bo chyba sam Cię pogubiłeś.

Opublikowano

Gdzie tu przesada? Tego "pytania" na asku opinią nie można nazwać, bo to zwykły najazd typowego bezmózgiego hejtera (nie bronię tu Bejbera, ale jak już się kogoś krytykuje to z argumentami, a nie "Jest kurwą, bo jest i chuj"). Jak już, to z pyskiem poleciała ta pierwsza.

7m9a.png

Opublikowano

Jeżeli ktoś nie lubi to powinien zostawić do dla siebie a nie tam gdzie jest ciągle mówi "O ja pierdole jak ja nie lubię tego bibera" dla mnie to trochę głupie.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Ja uważam, że te wszystkie beliberki czy jak tam to się pisze przesadzają, no ale my tego nie zrozumiemy musielibyśmy być nim tak zafascynowani jak one.

Co do samego Biebera to nic do niego nie mam czego można się pewnie domyśleć z mojego avataru na którym to właśnie widnieje Bieber.
Nie wiem dlaczego wszyscy go tak hejtują no ale to pewnie z zazdrości ja tam go osobiście podziwiam za to co osiągnął, że przez pierwsze dwa lata zarobił 108mln o czym może chyba zapomnieć każdy i szczerze wątpie, żeby przez kolejne 100 lat trafiła się taka osoba która wybije się i zrobi kariere tak szybko jak Bieber :)

Co do jego piosenek to kiedyś mu to za bardzo nie wychodziło no ale teraz np. Beauty and a beat albo As long as you love me są to na prawdę fajne piosenki i gorąco polecam sobie ich posłuchać :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Broni idola. Poza tym.

~Steve Jobs

Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem.

Opublikowano

Człowieku każdy lubi inny gatunek muzyczny i innych wykonawców. Jeden lubi rap, drugi go nie lubi, a jeszcze inny woli Discopolo. Ja lubię Peje, a Ty Tede itd.

O gustach się nie dyskutuje.

Opublikowano

eee gdzie Ty tu widzisz fanke? Ja pierdole. Przesada to to, co ten koleś napisał. Wszystkim żal dupsko ściska, bo młody typek zarabia w chuj kasy. Niech sobie kurwa robi co chce, ubiera jak chce, śpiewa jak chce. Każdy ma swoje życie i nim powinien się zająć. Tacy idioci właśnie nakręcaj wokół niego hype. Gdyby nie takie wpisy, to pewnie do tej pory bym o nim nie usłyszał.

Popatrz na jej nick, na asku.

Opublikowano

Bieber to pedał

Zacytuje mojego kolege .

Pedał ? to cie w dupe jebał :)

A co do tematu to jak można nazywać kogoś pedałem jak ma / miał tą swoja dziewczynę ?

Śmiejecie się z niego, a leci na niego więcej dziewczyn niż na was przez całe życie :D

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Śmiejecie się z niego, a leci na niego więcej dziewczyn niż na was przez całe życie :D

Wolę mieć jedną, która mnie kocha i normalną, niż masę fanatyczek, które maja zesrać się na mój widok.

Co do Bibera nie lubię go, nie podoba mi się jego muzyka, ale mam do niego szacunek. Człek, jak człek.

9368_gold.png

Opublikowano

Wszystkim żal dupsko ściska, bo młody typek zarabia w chuj kasy.

Nie możemy powiedzieć, że wygląda jak pedał? Bo mu zazdrościmy czy coś? Takie argumenty aż żal komentować.

Niech sobie kurwa robi co chce, ubiera jak chce, śpiewa jak chce.

Jak jest taki "sławny" to niech się liczy z krytyką. Ciebie to najbardziej obchodzi.

Każdy ma swoje życie i nim powinien się zająć.

blablabla

Gdyby nie takie wpisy, to pewnie do tej pory bym o nim nie usłyszał.

No widzisz, nie miałbyś się z czego śmiać i wiódłbyś smutne życie ;/

Opublikowano

Wole mieć jedną która jest normalna , a nie miliony gimbusek które zamiast mózgu mają kisiel ,

Opublikowano

Jakby wyzywali przykładowo Dave Mustaine'a czy Dickinsona oraz Arayę to bym też go bronił. ;p

Opublikowano

Powiem tak, mam po prostu na niego wyjebane a wręcz inaczej się wypowiem ! jest dla mnie neutralny.

Po prostu dla mnie nie istnieje, niech sobie robi co chce etc. jego życie.

nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...