Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Pójdzie Mi Battlefield 3 ?

xamizo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Procesor; AMD PHENOM X4 945

RAM ; 8GB

WINDOWS; 32BITY

KARTA ; NVIDIA GEFORCE GT 630 4GB DDR3

A więc tutaj koniecznie wymień zasilacz bo widzę że to gotowiec = zasilacz bomba atomowa, jakieś pytanie co do niego = pw

A co do tego czy pójdzie to max low, karta graficzna 1 beznadziejne DDR3, 2 beznadziejne GT 630

Max 32 graczy choć nie wiem czy nie 24 i bardzo niska rozdziałka i to w dość niskich fps ale może 30/40 jakoś wyciągniesz

LOL

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

• Procesor G630
  • Karta graficzna asus eah5450 silent
  • System operacyjny windows 8
  • Ilość ram 4gb
  • Zasilacz. corsair vs 550

pogram ? jaka rozdziałka ? ile fps ?

Wymień kartę graficzną, przez twoją aktualną nie ma szans nawet na low

LOL

Opublikowano

A tu Twoje zaskoczenie 30 fps na low 640x480 i gram na wszystkich mapach ;* Pozdro dla znawcy.

640x480? Pozdro dla kogoś kto przy tej rozdziałce odróżni gracza na 30 metrach od pikseli :D( a i 30 fps to cud płynności dla cb? jeszcze w to spadki wlicz :D)

A tak szczerze to ty kpisz sobie czy dla ciebie gra na 20 w porywach tych twoich 30 fpsów na rozdzielczości przy której BF3 wygląda jak minecraft jest komfortowa ? No gz cierpliwości i stalowych nerwów :D

@down

OK czyli wmawiaj mi że gra na 20/30 fps na rozdziałce telefonu jest super -.-

Jak tak to jeszcze poleć składaki z allegro z pro kartami GT 620 bo przecież w rozdziałce telefonu komórkowego i AŻ 20/30 fpsach będzie chodzić :D

Chyba że ci chodzi że wgl odpala :D

@down 500 metrów? wow, gz, ciekawe jaką mapę znajdziesz gdzie masz pełny widok na 500 metrów i to nie zasłonięty budynkami i drzewami i to przy mgle która się tworzy na takich pro rozdzielczościach :D

LOL

Opublikowano

Przyzwyczaiłem się, stara grafa się spaliła. Ale jednak się nie znasz na tym.

@i nie kozacz bo śmiało zobaczę przeciwnika z +500m. Dla mnie to już nie problem. Zbieram na grafikę więc gram narazie tak i nie bądź taki mądry.

Opublikowano

A więc tutaj koniecznie wymień zasilacz bo widzę że to gotowiec = zasilacz bomba atomowa, jakieś pytanie co do niego = pw

A co do tego czy pójdzie to max low, karta graficzna 1 beznadziejne DDR3, 2 beznadziejne GT 630

Max 32 graczy choć nie wiem czy nie 24 i bardzo niska rozdziałka i to w dość niskich fps ale może 30/40 jakoś wyciągniesz

Ups zaskoczenie gram mam 60fps na mapie 32vs32 max rozdzielczość i największe wymagania .

Opublikowano

System operacyjny=Windows 7

Ilość ram= 8GB

Zasilacz.=Modecom Feel 500W

Czy pójdzie mi BF3? :P

My vocation is to build a farm in Texas...

2719581-texas-farm-wiatrowych.jpg

Opublikowano

Gotowiec z allegro, haswell i feel haha :D Jak zasilacz nie wybuchnie to coś tam pograsz w dosyć pokaźnej rozdziałce.

Akurat idioto ten komputer zakupiony został w sklepie komputerowym w miescie i ja wybieralem paramtry.

PS.Na allegro nie podają modelu zasilacza i procesora...

//Grzeczniej

Opublikowano

No to gratuluje rozumu i kupna feela do tego zestawu.

Może sam masz kompa z allegro i wszystkich hejtujesz bo ci bomba z komputera sie zrobiła???

Wracając do mojego postu odpowie ktoś jak będzie gra chodziła ? ^_^

Opublikowano

Jak dla mnie będzie med/high (zależy od rozdziałki i ile fps lubisz :) ) chociaż powiem że średnio zbalansowany zestaw tzn. wypasiony procesor najnowszej generacji i średniawa karta graficzna (pozwolę dodać że zasilacz podczas gry w wymagające gry może być pod dużym obciążeniem i po prostu komp się wyłączy, bo obecny ma lekko zawyżoną moc, ale zestaw nie jest makabrycznie prądożerny więc raczej będzie ok.)

@edit Procesor pozwoli na ultra ale karta tylko na medium (a ona bardziej się liczy) więc nie wiem co będzie.

Opublikowano

• Procesor Inetel Pentium 4 3.20GHz i 3.19GHz
  • Karta graficzna:Nivdia GeForce 210 (512mb)
  • System operacyjny Windows 7 32bity
  • Ilość ram 4gb
  • Zasilacz.:nie wiem

Nie ma szans albo low na 800x600 i 16 graczach...

serio nie pójdzie? przecierz jest te 4 ramu tylko karta jest do dupy ale na wymaganiach nawet pisze 512 to na normalnych albo średnich nie pójdzie?

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

up. pójdzie w 600x400 na low z 40-50 fps nawet na 1000x700 nie masz co liczyć (płynnie) (karta ma 512mb tak dla szpanu nigdy nie patrzy się na pamięć tylko na takowanie itp. a twoja ma o wiele mniejsze od karty podanej w minimalnych (geforce 8800 gt))

@edit dodam że ja na starym kompie grałem właśnie 600x400 i powiem ci że z 20metrów jest ciężko wroga zobaczyć. :) bo taka minecraftowa grafika

Opublikowano

serio nie pójdzie? przecierz jest te 4 ramu tylko karta jest do dupy ale na wymaganiach nawet pisze 512 to na normalnych albo średnich nie pójdzie?

Matko XDDD

Co Ty chcesz uruchomić na tym zdechłym Pentium 4 ? Nie ma szans, nawet nie masz co pobierać/kupować tej gry, bo jedynie menu zobaczysz.

Opublikowano
  • Procesor Intel Core i3 2.27GHz
  • Karta graficzna AMD Radeon HD 6370M
  • System operacyjny Windows 7 64 bit
  • Ilość ram 3 gb
  • Zasilacz Z laptopa

Jak by co to mam też komputer ;)

P.S mam laptopa...

1390144171-U592769.png

Opublikowano
  • Procesor Intel Core i5 3.10 ghz
  • Karta graficzna nv asus gtx 660ti 2gb
  • Ilość ram 8 gb
  • Zasilacz atx 530 v modecom carbon

na 1440 x 900 bez spin pogram?

Opublikowano

• Procesor Intel Core i5 3.10 ghz
  • Karta graficzna nv asus gtx 660ti 2gb
  • Ilość ram 8 gb
  • Zasilacz atx 530 v modecom carbon

na 1440 x 900 bez spin pogram?

Tak, pograsz nawet na ultra. Tylko martwi mnie ten niebezpieczny zasilacz.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

• Procesor Intel Core i3 2.27GHz
  • Karta graficzna AMD Radeon HD 6370M
  • Ilość ram 3 gb
  • Zasilacz Z laptopa

Jak by co to mam też komputer ;)

P.S mam laptopa...

Nie pójdzie

LOL

Opublikowano
  • Procesor: I5 3350P 3,1 GHz
  • Karta graficzna Gainward GeForce GTX650Ti Golden Sample
  • System operacyjny Win 8 64bit
  • Ilość ram 4GB DDR3 1333MHz
  • Zasilacz 500W Antec VP-PC

Na rozdzielczości 1920x1080. Pójdzie na wysokich?

Opublikowano

• Procesor: I5 3350P 3,1 GHz
  • Karta graficzna Gainward GeForce GTX650Ti Golden Sample
  • System operacyjny Win 8 64bit
  • Ilość ram 4GB DDR3 1333MHz
  • Zasilacz 500W Antec VP-PC

Na rozdzielczości 1920x1080. Pójdzie na wysokich?

Wysokie pójdą na 100% na ultra może trochę karta nie dać rady ale na niższej rozdziałce powinno

Ciekawe, to czemu u mojego kolegi ( ma takiego samego lapka ) gra w bf'a 3 i nic mu nie zcina...

W single player może i nie ścina (na ultra low oczywiście)

Ups zaskoczenie gram mam 60fps na mapie 32vs32 max rozdzielczość i największe wymagania .

A w tej bajce były smoki że ci tak chodzi na GT 630 ?:D

LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...