Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Pójdzie Mi Battlefield 3 ?

xamizo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak będzie to bardzo płynna gra, tylko na multiplayer czasami może być spadek plynności ze wzglęzu na 2-rdzeniowy porcesor ale wtedy się zmniejszy ustawienia i będzie dobrze

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Akurat tak sie sklada ze wprowadzasz ludzi w blad. Nie wypowiadaj sie jezeli nie masz pojecia o sprzecie. Na integrze nie da sie pograc w BF3

@UP

zle myslisz. Ultra na 6450? Nie ma takiej opcji. Jak bedzie dzialac na low w 1280x1024 to bedzie dobrze

Jest taka opcja.. Mam osobiście Radeon'a 6670, więc to dużej różnicy nie ma, a leci mi batek na ultra, więc? A z Ram'ami faktycznie pomyliłem się 3GB starczy!

Opublikowano

twoja karta jest 4-krotnie wydajniejsza -_- nie patrzy się na numerek w nazwie karty tylko na numerek takowania karty, pozatym jest to nie możliwe chyba że w rozdzielczośći 1024 x 768

Opublikowano

twoja karta jest 4-krotnie wydajniejsza -_- nie patrzy się na numerek w nazwie karty tylko na numerek takowania karty, pozatym jest to nie możliwe chyba że w rozdzielczośći 1024 x 768

Przepraszam po raz kolejny, ale za przeproszniem poje*ały mi się karty - myślałem o innej karcie. Po prześwietleniu tej karty i jej parametrów stwierdzam, iż faktycznie uciągnie ci na niskich na więcej raczej bym nie oczekiwał.

Opublikowano

Procesor: Intel Core i5 3350P 4x3.1

-Karta graficzna: MSI ATI Radeon HD7790 1GB

-RAM: 8gb

-Zasilacz: Corsair VS Series 450W

-Dysk: 500gb

-System operacyjny: Windows 7 64-bit

-Szybkość łącza internetowego: 6mb/s

Opublikowano

Procek : Intel Core i5-3330 4x3.0 GHz

Płyta : Gigabyte GA-B75

Dysk : Seagate 1 TB

Grafika : ATI Radeon HD7850 1 GB

Ram : DDR3 8 GB

Zasilacz: Deus G1 600W

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Procek : Intel Core i5-3330 4x3.0 GHz

Płyta : Gigabyte GA-B75

Dysk : Seagate 1 TB

Grafika : ATI Radeon HD7850 1 GB

Ram : DDR3 8 GB

Zasilacz: Deus G1 600W

High, Ultra

Opublikowano

Czy pójdzie mi na ultra ? przy 60 fps bez spadek ? Sorki kompa zamówiłem będzie dopiero za pare dni a nie pamiętam parametrów

Procek : Intel Core i5 4x 3.2 GHz

Dysk : 1 TB

Grafika : nie znam nazwy ale jej pamięć to 4 GB .

RAM: DDR3 6 GB

Zasilacz : nie pamiętam

Opublikowano

Czy pójdzie mi na ultra ? przy 60 fps bez spadek ? Sorki kompa zamówiłem będzie dopiero za pare dni a nie pamiętam parametrów

Procek : Intel Core i5 4x 3.2 GHz

Grafika : nie znam nazwy ale jej pamięć to 4 GB .

RAM: DDR3 6 GB

Zasilacz : nie pamiętam

Podałeś w uj dokładne parametry :D

Podaj dokładną nazwę procesora i karty.

4Gb w karcie to chyba jakiś lepszy GTX, albo coś w tym stylu.

Na dokładniejsze info podaj resztę, ale powinno pójść tak na oko.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Podałeś w uj dokładne parametry :D

Podaj dokładną nazwę procesora i karty.

4Gb w karcie to chyba jakiś lepszy GTX, albo coś w tym stylu.

Na dokładniejsze info podaj resztę, ale powinno pójść tak na oko.

Typek mówił, że procek najnowszej generacji :D . a Karty to Ci nie powiem chyba, że jak mi już przywiozą hehe :D

Opublikowano

up. możesz się modlić żeby to nie był gt 640/630 bo to szajstwo które żadnej gry nie uciąga a ma 4/6 gb pamięci (to taki chwyt)

Weź powiedz ile dałeś za kompa bo jak dużo to na 99% jest to jakiś najnowszy geforce np. gtx 770 czy 780 wart 1500zł a jak mniej to jest to któryś gt bo one są warte 200-300zł, a to był składak czy gotowiec ?

Opublikowano

up. możesz się modlić żeby to nie był gt 640/630 bo to szajstwo które żadnej gry nie uciąga a ma 4/6 gb pamięci (to taki chwyt)

Weź powiedz ile dałeś za kompa bo jak dużo to na 99% jest to jakiś najnowszy geforce np. gtx 770 czy 780 wart 1500zł a jak mniej to jest to któryś gt bo one są warte 200-300zł

Dawałem 3 tysiące :) . Gotowiec :P

Opublikowano

Wiesz może coś na dokumencie zakupu będzie . Ale sprawdzę potem bo mam gości :) . Bingo ! ;p

Procesor: Intel Core i5 - 3470 4x 3,2 GHz

RAM: 6 GB DDR3

Grafika : GF630 4 GB

Zasilacz : Nie wiem które to :D

Opublikowano

z bulem serca mówię że maks średnie a wiesz czemu ? tylko przez kartę jeśli ją sprzedasz i włożysz tam coś za 600 zł np. hd 7850 czy gtx 650 ti boost to będzie ultra bez problemu

Opublikowano

Przez Ciebie zrobiłem się cały zimny . Jedni mówią, że uciągnę na ultra . Ty mówisz, że średnie . Chyba będzie najlepiej jak sam to sprawdzę już we Wtorek :P dzięki za pomoc . łap +

Opublikowano

Przez Ciebie zrobiłem się cały zimny . Jedni mówią, że uciągnę na ultra . Ty mówisz, że średnie . Chyba będzie najlepiej jak sam to sprawdzę już we Wtorek :P dzięki za pomoc . łap +

Pójdzie maks na średnich, o ile nawet nie na niskich.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Tak z czystej ciekawości napisz mi na pw. jak ci pójdzie bo sam jestem ciekawy :) gdzie mówili że pójdzie na ultra ?

Opublikowano

Tak z czystej ciekawości napisz mi na pw. jak ci pójdzie bo sam jestem ciekawy :) gdzie mówili że pójdzie na ultra ?

Kolega mówi, że pójdzie wysokie/ultra zna się dość dobrze . Napiszę, napiszę :)

Pójdzie maks na średnich, o ile nawet nie na niskich.

Bez przesady proszę :P zrobiłem się już cały zimny .

Opublikowano

Kolega pewnie ino zobaczyl na numerek karty a jak zobaczyl ze 6xx to stwierdzil ze wszystko pojdzie, a przeciez powinno sie patrzyc na moc karty.

Opublikowano

Nie wiem, ale chciałbym chociaż te wysokie uciągnąć bez spadek : ( może jakieś podkręcanie ?

EDIT@

A jak bym zamontował sobie tą karte ? http://allegro.pl/asus-radeon-hd-6670-2gb-ddr3-128-bit-box-fv-gw-i3395171323.html

śmigało by na ultra ? bo tylko karta do wymiany

Hah nie. GTxxx nadaja sie do biura. Kumpel ma GT 640 2gb od asusa to bf3 ledwo na low w 1920x1080 dziala (30-40 klatek a i tak spadki sa) wiec nie spodziewaj sie cudow po tej gpu. 6670 odpada bo jest rownie slaba jak twoj GT

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...