Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

List priorytetowy.

K-mObile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierdole, jak widzę takie tematy to mnie chuj strzela.

Jak coś zamawiasz, wyraźnie masz napisane czas dostawy. Jak coś wysyłasz, wystarczy zapytać na poczcie. Gdzie Wy tu kurwa widzicie problem?

Nie ma tutaj czarodziei i z dupy nie wezmą sobie informacji, ile będzie jechał list 440km. Zależy o której pójdzie do sortowni, o której wyjdzie z tej sortowni, o której trafi do kolejnej sortowni itd.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

2-3 dni, ale pamiętaj o tym, że priorytetowy często się gubi, a jeszcze częściej wykracza poza te szablonowe 2-3 dni.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Bedzie we wtorek godzinie 16:38 na poczczie, o 16:56 pan listonosz wyjdzie z paczka, a o 17:23 bedzie juz pod twoim domem :)

Opublikowano

Bedzie we wtorek godzinie 16:38 na poczczie, o 16:56 pan listonosz wyjdzie z paczka, a o 17:23 bedzie juz pod twoim domem :)

Serio ?! Pierdolisz

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Idzie tyle ile mu się chce - .... kur** jaki ja debil -_- list nie ma nóg , aby mógł chodzić ...

Przyniesie go listonosz wtedy , kiedy list dojdzie (sam ;>) na poczcie (pocztę) nie jest napisane , że dojdzie w tyle i tyle dni , tyle i tyle godzin...

Mi list dostarczono po ok. tygodniu... nie ma co się cieszyć , ani napalać...

Modki to dźiffki

Opublikowano

Mi tam list z bodajże Opola przyszedł w dwa dni, czyli Twój coś koło tygodnia będzie szedł.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

zależy o której wysłany

priorytetowy się może gubi ale autorowi chodzi o polecony priorytetowy i one się żadko gubią

powinien iść 2 dni

Opublikowano

Nie taka prosta sprawa, z dobry tydzień, a nie żadne 2 dni.

Chyba nigdy listu nie dostałeś ani nie wysyłałeś -.-'

Jeśli został wysłany przed 15:00 to dojdzie następnego dnia, jeśli po 15:00 to dojdzie za dwa dni.

Dokładnie

Do autora: na stronie poczty masz napisane wszystko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...