Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy opłaca się kupić?

hokus~pokus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie się nie opłaca. Na koncie nie ma żadnego auta za SB tylko auta, które można obecnie kupić.

Wbicie Lvl 50 i zdobycie kasy na te auta to kwestia puszczenia bota na 1 dzien..

30 zł za konto, które można mieć samemu w 2 dni, nie opłacalna sprawa :P

za 30 PLN można sobie kupić prawie 6000 SB

e/ spróbuj to zalicytować może tanio pójdzie

http://allegro.pl/need-for-speed-world-60lvl-6-110-000-5-750sb-i3362112343.html

konto warte jest conajmniej 150 złotych więc warto pośledzić

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Pierwsze konto mimo, iż napisał ktoś, że nie było cheatowane, mam inne zdanie. Po za tym w ogóle się nie opłaca...

Natomiast konto, które podesłał Roiccrx jest godne uwagi. Jest tam sporo dobrych samochodów za BOOST. Nawet sam bym zalicytował. :)

Opublikowano

Radze kont nie kupować, tymbardziej, że emaila nie można zmienić, czyli jak kupisz konto przez allegro, nagle możesz się zdziwić bo nie wbijesz do gry.

Opublikowano

Albo robią to celowo, zeby zarobic a potem nagle, ten który kupił konto traci do niego dostęp.

Stanowczo odradzam.

Opublikowano

Ja osobiście wole sam wbić sobie lvl i kupić auto niż całe konto kupować.

I tak na przyszłość,linki zewnętrzne wstawiaj w kodzie.

Opublikowano

Nie wszyscy są tacy. Pamietajcie ,że to spory grzech i nie warto ,ponieważ zawsze ofiara może to zgłosić na policje.Nie problem ma policja namierzyć IP komputera.Niestety musi to być suma 20+ , bo o jakieś 10 zł nie warto sobie trudzić głowy.

Opublikowano

@UP widze że konto wystawił na licytacje od 1zł a aktualna cena z licytacji 24zł, pośledze aukcję i może uda sie wylicytować bo wydaje sie być bardzo dobrym kontem

Opublikowano

Radze kont nie kupować, tymbardziej, że emaila nie można zmienić, czyli jak kupisz konto przez allegro, nagle możesz się zdziwić bo nie wbijesz do gry.

No musze Cię rozczarować/zaskoczyć ale mail można zmienić, tylko trzeba napisać maila do pomocy technicznej

Pasjonat
Opublikowano

maila ci nie zmienią bo to login do gry.... lepiej grać samemu potem bedziesz sobie gadał jak to było jak miałem 2 auta xD

a nie kupisz i idziesz na skróty :)

leć sam swoim kontem ale fakt to co podał roic TO PROPSY jak ma isc za 23zł to kupie sam :P

Opublikowano

widać koleś dalej konto rozwija bo dodał 2 nowe samochody, ciekawe za ile pójdzie, będe licytował może się uda kupić tanio, moje konto też jest dobre ale nie mam tylu aut za boosty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...