Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] BoL Failed to download i strona offline.

ushera7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie o ile rano był to problem mojego dysku o tyle teraz strona BoLa też chyba jest wyłączona. Sprawdźcie czy u was też jest failed to download przy włączaniu i czy macie offline stronę

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Co do failed download, to spróbuj zrobić to:

Idź do:
appdata/locale(lub roaming)/bol i usuń plik config.

I strona u mnie też nie działa.

@down
Nie korzystam z bola, aczkolwiek teraz coś jest nie tak, bo jak nie działa strona to z botem też coś nie łączy.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Połowicznie Cię zrozumiałem. App data to C:\Documents and Settings\Nazwa użytkownika. Ale Locale to jeśli rozumiem ustawienia lokalne czy jak?

@Tobie włacza się BoL bez problemu?

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Rzeczywiście pod wieczór zaczeło działać. Nie chcę zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj. Czy też macie teraz ciągle Bug splaty? Jak załączam skrypt Lux <wczoraj grałem bez problemu> dzisiaj mam bug splaty.

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Połowicznie Cię zrozumiałem. App data to C:\Documents and Settings\Nazwa użytkownika. Ale Locale to jeśli rozumiem ustawienia lokalne czy jak?

@Tobie włacza się BoL bez problemu?

Włącz taką aplikacje jak Uruchom i tam wpisz appdata i dalej będziesz miał wszystko.

Opublikowano

To by pewnie działało gdybym miał Windows 7 ale traydycyjnie mam XP więc jeśli wpisz appdata nic mi nie wyskoczy bo do okreslenie odnosi się do siódemeczki.

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...