Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wakacje :<

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, tak się składa że wczoraj miałem ognisko i się przeziębiłem. Najbliższy tydzień prawdopodobnie spędzę w domu przynajmniej do 18 :/.

Czy macie moze pomysły co mogę robić przez ten tydzień? Grałem chyba we wszystko co się da, wszystko mi się nudzi. Ćwiczyć hmm spróbuje ale zwykle jak jestem chory to nic mi się nie chce. Jeżeli już gra to taka w której moge odpalić sobię muzyke i grać na wyjebaniu :D

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi :D

Opublikowano

A grałeś wgl w jakieś MMO? Jeśli tak to jakie Ci się spodobało, może ogarnę podobne.

Albo rozejrzyj się za fajnym Multiplayerem :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ja osobiście stawiałbym na oglądnięcie jakiegoś horroru, wżyna w kanapę i nie da się oderwać :)

Przynajmniej u mnie.

Opublikowano

A grałeś wgl w jakieś MMO? Jeśli tak to jakie Ci się spodobało, może ogarnę podobne.

Albo rozejrzyj się za fajnym Multiplayerem :)

Metin,LoL(ale to chyba MOBA), tibia. I to chyba na tyle. :3

Opublikowano

jeżeli chcesz coś kupić to borderlands 2 jest bardzo fajny jak pisał up , jeszcze lepiej jak masz jakiś znajomych bo całą grę można przejść w 2-4 osobowym coopie :P Jeżeli chodzi o mmo to ostatnio bardzo popularny i dobry jest neverwinter online a jeżeli wolisz siekanie to path of exile

Opublikowano

Zagraj sobie w GTA SanAndreas multiplayer tzw. SA:MP. Napewno przeżyjesz fajne chwile :) a i graj na srwerach drift+dm+zabawa

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Jeśli lubisz zombiaki to polecam serial: The Walking Dead, oraz serie filmów o zombie: Świt/Noc/Ziemia/Wysyp/Powrót żywych trupów..

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...