Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do gier

skolima5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę że możesz celować w akg k512 mkII/k514 mkII lub superluxy hd681 lub hd681 evo ale ciężko je upolować :P te słuchawki mają naprawdę dobre brzmienie są naprawdę często polecane k512 mkII to tańsza i zamknięta wersja droższych k514 mkII półotwartych natomiast superki evo są ulepszoną wersją hd681 zarówno w wyglądzie jak i w ogólnym znaczeniu, są bardzo często polecane na wielu forach.

Opublikowano

Ja używam tych od kilku tygodni i działają bardzo dobrze ;) Nie ma przeszkadzających kabli ani nic.Cena to w sumie 190zł ale jakośc wykonania jest bardzo dobra.

http://allegro.pl/sluchawki-logitech-stereo-h600-headset-promocja-i3345394800.html

Miałeś może kiedyś jakieś słuchawki Creative? Coś z półki Fatal1ty? Bo chciałem się dowiedzieć czy te Logitechy dorównują im komfortem noszenia. ^^

Opublikowano

Miałeś może kiedyś jakieś słuchawki Creative? Coś z półki Fatal1ty? Bo chciałem się dowiedzieć czy te Logitechy dorównują im komfortem noszenia. ^^

Nie, Nigdy nie miałem creative itp. ;) Logitech moim zdaniem najlepszy. Ja używam zawsze słuchawek bez tych obudówek, Nie wiem jak to się nazywa. :D

Opublikowano

Nie, Nigdy nie miałem creative itp. ;) Logitech moim zdaniem najlepszy. Ja używam zawsze słuchawek bez tych obudówek, Nie wiem jak to się nazywa. :D

Skoro nie miałeś porównania z Creativami to skąd możesz wiedzieć, że Logitech są najlepsze? :P

A tak w ramach tematu, to mam pytanie czy siedząc dłużej w tych Twoich Logitechach nie bolą Cię uszy?

Opublikowano

Skoro nie miałeś porównania z Creativami to skąd możesz wiedzieć, że Logitech są najlepsze? :P

A tak w ramach tematu, to mam pytanie czy siedząc dłużej w tych Twoich Logitechach nie bolą Cię uszy?

Nie bolą. Są bardzo lekkie.Lecz trzeba o nie dość dobrze dbać bo mega szybko się rozwalają i są strasznie delikatne. Długo trzymają na baterii. I mają bardzo duży zasięg. ;)

Opublikowano

Ja polecam Creative Fatal1ty -- najpopularniejsze słuchawki dla graczy. Nie są drogie, a dźwięk świetny do grania. Sam je mam i polecam.

sluchawki-creative-fatality-gaming-hs-10

Opublikowano

Siberiesy po 100-150 zł na allegro da radę znaleźć, w testach i opiniach dobrze wypadają. Jak taniej to bierz Fatal1ty lub Tactic Alpha ewentualnie HD202+zM-Mic01, HD201 mają tragiczną barwę dźwięku. Może wypadają dobrze w porównaniu do słuchawek a'la tesco za 25 zł+

Opublikowano

Podróbki podróbkami, masakrycznie chyba nie grają ;p W końcu oryginały też z chin, ale to tak w ostateczności jak już miałby je brać

Opublikowano

co wy za shit podajecie ? ; o

Koss ur40 lub dopłać do CAL'i(około 200)

btw. logitech, steelseries, creative nie robią dobrych słuchawek(wyjątkiem są CAL'e które im wyszły tylko dlatego, że w środku mają to co denony za 6-7stów).

@up

chyba podkładki ; o

słuchawki mają dupne, reszty nei miałem to się nie wypowiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...