Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z pobraniem Xenoxamt2

Dawidusek18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobieranie - krok po kroku?

Cześć. Chcę pobrać od nowa xenoxa (po raz 3) i nie chcę by tym razem coś walneło.

Proszę Was o pomoc, byście napisali co krok po kroku trzeba zrobić.

Zawsze mi coś takiego przy włączaniu Launchera wyskakuje:

http://scr.hu/0k8w/kfpj9

Opublikowano

wypakuj wszystkie te pliki i foldery do byle jakiego folderu na np. pulpicie :) Dopiero wtedy odpal. ;)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Jeżeli nie możesz pobrać klienta graj na kamermodzie a jak nie to nie pograsz. Wielkiej straty nie widzę bo serwer nie jest jakiś świetny. Wręcz mogę napisać ze jest strasznie strasznie słaby żeby nie napisać chu****

Opublikowano

Jeżeli nie możesz pobrać klienta graj na kamermodzie a jak nie to nie pograsz. Wielkiej straty nie widzę bo serwer nie jest jakiś świetny. Wręcz mogę napisać ze jest strasznie strasznie słaby żeby nie napisać chu****

Brawo... Tyle, że Xenox ma zabezpieczenia Kamerowskie więc Gz dla Ciebie :)

@Top Tym linkien za cholere nie pobierzesz. Szukaj innego. Popytaj czy ktoś by Ci nie wstawił na Megaupload czy Speedyshare klienta.

Opublikowano

najlepiej wyłącz chwilowo ochronę antyvirusa, i wtedy rozpocznij pobieranie. po pobraniu wypakuj i dodaj do wyjątków cały folder z metkiem.

69sf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...