Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z instalacją balmory

NowyMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Naszła mnie chęc do pogrania na balmorze.

ale mam mały problem gdy odpalam instalke balmory którą pobrałem z oficjalnej strony wyskakuje mi takie coś:

nogs.png

I tak już stoi od 15 minut i nic się nie dzieje, próbowałem odpalać jako admin ale to też nic nie daje,

pomoże ktoś?

Opublikowano

a jak to sprawdzic?

teraz jak odpalam instalator balmorki to cos się chwilke instaluje ale wyskakuje takie coś:

q12w.png

Po prostu wejdź w swojego antywirusa i sprawdź czy nie blokuje danych plików. A jeśli dalej nie wiesz to po prostu wyłącz ochronę na 10 minut i zobacz czy instaluje. A co do nowego ss'a. Proponuję ściągnąć od nowa clienta.

bez gif

Opublikowano

Sprawdź czy client został pobrany do końca czy został przerwany np. przez antywirusa.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Sprawdź ile masz miejsca na dysku C - systemowym. Instalator pierw wypakowuje i przygotowuje tam pliki do instalacji. (Temp folder - folder tymczasowy)

50596142255057180250.png

Opublikowano

na czas pobierania i instalacji wyłącz ochronę w antyvirusie, następnie dodaj cały folder metka do wyjątków.

69sf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...