Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kontry na to gowno, Wajpera ....

!.Szymcio:*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Szukam kontry na tego gownianego Vipera ktory z feedem czy bez rozpier*ala wszystko. Chcialbym sobie przyjemnie pograc, wygrac raz kiedys rundke z normalna druzyna i z rownymi szansami. Nie oddawac wygranej komys kto szybciej picknie OP carry. Probowalem Silencerem ktory powinien Silencowac, co prawda silence jest ale ta jego gowniana tarcza dziala kuzwa dalej. Podobno passyw rikiego, konkretnie jego ulti, jest niwelowane przez Silence. Czemu wiec passyw tego gowna dziala dalej? : > Prosze pisac mi kontry na te gowna ...

61093c6efb.png

Opublikowano

Co do pasywów, uciszenie blokuje wszelką niewidzialność, a pasywnych umiejętności Vipera nie da się zablokować. Vipera możesz pokonać Lycanem, kupisz sobie amulet, włączasz Shapeshift i masz upieczonego kurczaka. Siłą Vipera są jego DoT`y, więc dobrze działa na niego reflect dmg np. E Centaura czy Blade Mail.

Opublikowano

grałem nim kiedyś oraz przeciwko niemu i zrozumiałem czemu przeciwny team ciągle mnie przezywał ;_; kątran na niego to keeper of light gdyż ma spela z bardzo dalekim zasiegiem i dmg oraz może tepnać do siebie jednostkę co do rikiego każda postać która ma stuna jest na niego kątrą wystarczy kupić gem of true sight (stun dlatego że ma mało hp) mam nadzieje że pomogłem :)

lo6i.jpg

Masz problem? Wrób to co Happy i zeżryj jakąś rybkę :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...