Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która gra lepsza ?

AlvinP

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która gra lepsza ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja i mój kolega sprzeczamy się który FPS jest lepszy a chodzi tu:

Combat Arms vs CoD (Black Ops1 )

• Tryb multiplayer

Która gra jest według was lepsza ?

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Hmm, obie gry są dobre, tylko którą cześć CoD-a chcesz porównywać?

Opublikowano

Żadna. W CA gra dużo cziterów i nie da się poprostu grać, swój smak z gry już dawno straciła. CoD jak to CoD. Każdy ma inny gust.

Opublikowano

W CA nie ma juz tylu cheaterow jak wczesniej. Fajnie sie gra, ale CoD to legenda i nie mozna porownac platnej gry z darmowa.

CoD dla mnie lepszy.

Opublikowano

obie gry to crapy i tyle :P CoD non stop to samo czyli ten sam beznadziejny system , niezbalansowane bronie i kill streak'i , masa cheaterów i bezsens . Combat arms wygląda bardzo źle w porównaniu do innych free fpsów.

Opublikowano

Pewnie, że CoD jak zacząłem grać w Combat Arms to po dwóch godzinach usunęłam. Na standardach nie da się grać, inni cie zabijają na dwa strzały, same heady walą, a ty musisz cały magazynek wywalić żeby kogoś zabić. Żeby w CA być naprawdę dobry to trzeba wydać setki, a może nawet tysiące złotych na dobre bronie i inne duperele, a w CoD'zie poradzisz sobie bez wydawania kasy i gra jest w miarę zrównoważona. Może są zwolennicy CA, ale moim zdaniem jest to wielkie gówno i wolę sobie pograć już w CoD'a, albo BF'a

Opublikowano

Pewnie, że CoD jak zacząłem grać w Combat Arms to po dwóch godzinach usunęłam. Na standardach nie da się grać, inni cie zabijają na dwa strzały, same heady walą, a ty musisz cały magazynek wywalić żeby kogoś zabić. Żeby w CA być naprawdę dobry to trzeba wydać setki, a może nawet tysiące złotych na dobre bronie i inne duperele, a w CoD'zie poradzisz sobie bez wydawania kasy i gra jest w miarę zrównoważona. Może są zwolennicy CA, ale moim zdaniem jest to wielkie gówno i wolę sobie pograć już w CoD'a, albo BF'a

hahaha ^^ ja jakoś daje rade.M416 + ulepszam je dodatkowo kupuje magazynek i celownik.Ubranie na speeda hełm tak samo a na tą gre nie wydałem ani grosza.I to ja jestem ten lepszy od tych co wydają kase ^^

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...