Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ban

hlz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dostałem bana na konto, w sumie to nie wiem dlaczego, na tym koncie nie używałem bota, ani na kontach z tym adresem e-mail dostałęm wiadomośc o nst treści

Szanowny graczu Metin2!

Niestety musieliśmy zablokować konto xxxxxx z powodu naruszenia obowiązujących zasad. Powód blokady to:

Czerpanie korzyści z używania nielegalnych oprogramowań - xxxxxx, s26
Konto powiązane z: xxxxxxxxx

Konto pozostanie zablokowane do: 13.07.2013 15:01:00.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące tej blokady, nasz Zespół z przyjemnością na nie odpowie. Możesz się z nimi skontaktować tutajsupport.metin2.pl.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące płatności lub blokady za płatności, możesz je zadać tutaj billing.gameforge.com/index.php?lang=en.

Więcej informacji o grze, obowiązujących zasadach i obsłudze klienta możesz znaleźć na naszej oficjalnej stronie www.metin2.pl.

Pozdrawiamy,

Niby coś,z ę powiązane, ale nie adresem e-mail więc o co chodzi i jak się odwołać od tego ?

Opublikowano

Napisz do supportu, że chcesz się odwołać. Może ktoś oprócz Ciebie miał dostęp do konta?

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

inaczej na koncie które było powiązane używałem bota ale było zalogowane na adresie x drugie konto mojego bufa zablokowali, ze niby jest powiązane to było na adresie y i zablokowali jeszcze głowną postać która była na adresie z ale jak oni mogli to zrobić, skoro wszystkie konta były na innych adresach e-mail a bota używałem tylko na tym pierwszym do konta nikt nie miał dostępu

Opublikowano

Kilka dni temu miałem podobną sytuację :) Uzywałem fb na zupełnie innych kontach i w żaden sposób oprócz ip nie były powiązane, a dostałem bana na konto głowne, shopka i kilka innych. Czy na Pl-u mogą banować po ip ? Odwołanie nic nie da, bo mi odpisali że z moich kont na 100% korzystała jedna osoba. To tak jakby banowali po reakcji łańcuchowej czy coś podobnego, bo z fb wyrzucałem małże i zbierałem shopkiem, a kase z shopka dawałem na główną postać :)

Opublikowano

Ja też dostałem bana na pl'u na buffa ; /

I od razu na ninje [Główna postać]

Ale blokadę na ninji mam do 11 lipca ;p

AWPRazeR

GG-39924897

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...