Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft mi nie chodzi

duszowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znajomy mnie poprosił abym mu zainstalował minecraft'a, bo coś mu przestał działać po tym jak odinstalował mody. Zainstalowałem mu jeszcze raz minecraft'a lecz gdy go odpalam wyskakuje mi error:

Error: Could not create the Java Virtual Machine.

Error: A fatal exception has occurred. Program will exit.

Nie wiem co się stało ale odinstalowałem mu java i zainstalowałem jeszcze raz lecz to nic nie zadziałało. Proszę was o jak najszybszą pomoc.

Gość michal12386
Opublikowano

minecraft nie chodzi bo nie ma nóg xD ale tak szczerze to zainstaluj jave ;P

Gość michal12386
Opublikowano

aaa co ja napisałem no racja ale nie dokońca on nie może przydzielić ram'u dla minecraft jak błąd mówi "Could not create the Java Virtual Machine." czyli że nie ma wystarczająco ram'u aby virtual machine wystartował czyli że dla minecraft musi mniej ram'u przypisać nie więcej bo minecraft zabiera za durzo ram'u java nic nie ma ;P proponuje ci optifine i gamebooster ;P

Opublikowano

Wystarczy dopisać RAM'u.

Za mało RAM i wyskakuje Error.

Chodzi mi o to że mu minecraft działał tydzień temu.Tylko mu się nie chciało już grać na modach więc postanowił je usunąć a że nie wiedział jak to usuwał wszystkie (pliki modów ) z .minecraft ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...