Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot Of Legends

xXxCysieKxXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo.

Ostatnio przeglądałem tu na forym temat sotyczący właśnie tego Bot Of Legends ( nigdy wcześniej o czym takim jie słyszałem ) i nie powiem, przydałoby mi się to..

Używając tego mam obawiać się, że dostanę bloka na konto, bana lub coś w tym stylu ? Bo szczerze mówiąc przydałoby mi się to, ale w moje konto włożyłem już troche pieniędzy jak i sporo czasu i nerwów ;p

xcysiek_eune_105_3_logo.png

Opublikowano

Nie, to jest undetected. Dopóki nie używasz exploitów, np. gold hacka to jest bezpiecznie.

Opublikowano

Wykrywanie zoomhacka działa na zasadzie wysłania pakietu o największym oddaleniu na końcu gry, co BOL skutecznie ukrywa.

Wykrywanie skryptów KatarinaCombo ;_; Jak zamierzasz odróżnić który pakiet został wysłany przez BOLa ( obrazkowo ):

1. RZUĆSKILL|Q

2. RZUĆSKILL|Q

Podaj mi jakiś przykład bana za BOLa za te skrypty, lub zoomhacka z ostatnich dajmy 3 miesięcy ( nie licz starego zoomhacka co Riot chwilowo wykrywał ).

Opublikowano

Nie drogi Moderatorze </3 Zoomhack jest łatwo wykrywalny, łatwo wykrywalne są skrypty typu "Katarina Combo" a za takie coś lecą dobre baniki.

hmm.. A czy mógłbyś mi napisać jakich skryptów mogę bezpiecznie używać ?

xcysiek_eune_105_3_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...