Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][15 slotów][Nowy typ][Miasteczka namiotowe i kolonie] CampingSurvival- pierwszy taki survival... może na świecie?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CampingSurvival
ip.png
Coming Soon, premiera ZA TYDZIEŃ NAJWYŻEJ :D
typ.png
Survival... z namiotami!
sloty.png
15 , możliwe że powiększę!
potwory.png
Tak
zwierzeta.png
Oczywiście
pvp.png
Tak
premium.png
Nie
nether.png
Nie
wl.png
Nie
ekipa.png
Założyciel:
umotex12
HeadAdmin:
umotex12
Moderator:
umotex12
Budowniczy:
umotex12
:P
info.png
Czy rzygasz już serwerami Survival Frakcje i freebuildami?
Chcesz grać z klimatem?
Z niewieloma osobami?
Czy chcesz innowacyjnej rozgrywki?
To będzie serwer dla ciebie!
Już 3 lipca wystartuje prawdopododnie pierwszy na świecie serwer campingowy!
Przeżyj niesamowitą podróż na płaskim świecie Overworld!
Rozbijaj miasteczka namiotowe z kolegami! Twórz campingi! Nocuj w hotelach, okradaj powiększone czterokrotnie wioski!
Baw się na czystej mapie, gdzie rozwalać można tylko pod ziemią a powierzchnia jest nietknięta!
Namioty zawdzięczać będziemy pluginowy TentNow pozwalającemu tworzyć namioty za pomocą komendy. Namiot zawiera piecyk, łóżko i craft table a kiedy spróbujesz np. ukraść z niego wełnę zniknie.
zacheta.png

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

1.5.2 plugin tent now jest na 1.3 i dziala wiec nie bedzie chyba problemu z upgrade na 1.6 :)

A, dowalę tez plugin na plecak gdyz w namiotach nie ma skrzynek. Za kase ze sprzedazy surowcow bedzie mozna kupic sobie dzialke, gdzoe masz pewnosc ze nikt ci nie rozwali namioty i bedzie sie dawalo stawiac skrzynki czy budowac normalne budowle :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jak dla mnie super pomysł, ale czegoś tu jeszcze brakuje :D. Jakiś konkretny cel, którego tutaj nie widzę :D.

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Jak dla mnie super pomysł, ale czegoś tu jeszcze brakuje :D. Jakiś konkretny cel, którego tutaj nie widzę :D.

Generalnie- dorobic sie wlasnej dzialki i probowac przrtrwac, zalozyc sklep dla podroznych albo wloczycsie po rowninie szukajac podroznych :) na serwerze ma panowac atmosfera podrozy. Wedrujac, mozesz poznawac kolejnych podroznikow gdyz czat bedzie rozsylany max na 100 klockow od postaci, na taki pkysl wpadlem. Podrozujac mozesz natykac sie na sklepy, ktore beda zakladac sami gracze posiadajacy dzialki- za dodatkowa oplata dostajesz range sprzedawcy i mozesz tworzyc sklepy :D

Opublikowano

Przydałoby się więcej slotów ale ogólnie wydaje się na zajebi*ty :D

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Opublikowano

Przydałoby się więcej slotów ale ogólnie wydaje się na zajebi*ty :D

Będzie kasa z vipów będzie wiecej slotów. Kasy zbytnio nie mam :x ale może dobije do 20, pluginów jest mało więc oferta 64 mb per slot może starczy :)

Skoro ma panować klimat adventure, i explore, wgraj plugin na losowo rozstawione opuszczone domy itp.

Dooobre! Może trzasnę coś autorskiego jak się nauczę :)

A teraz pytanie:

Wolicie świat Overworld....

2012-10-21_173311_3913280_lrg.jpg

Czy Large Biomes?

Opublikowano

OverWorld ;)

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Opublikowano

OverWorld ;)

Od samego poczatku tak planowalem i large biomes niezbyt mi pasuje. Dalem jedbak pytanie bo ludzie moze niechca caly czas na plaskim? :)

Ref

Opublikowano

Słuchaj, a może ludzie wbijający na serwa byliby w jakiejś puszcze, a przycisk losowo by ich teleportował? coś jak w MineZ + aby zdobyć rzeczy na namiot, trzeba by było explorować mini jaskinie ( Taki malutkie, gdzie żyli prehistoryczni ludzie) w celu pozyskiwania jakichś rzeczy. Można zmienić texturpack, by wyglądało realniej.

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Słuchaj, a może ludzie wbijający na serwa byliby w jakiejś puszcze, a przycisk losowo by ich teleportował? coś jak w MineZ + aby zdobyć rzeczy na namiot, trzeba by było explorować mini jaskinie ( Taki malutkie, gdzie żyli prehistoryczni ludzie) w celu pozyskiwania jakichś rzeczy. Można zmienić texturpack, by wyglądało realniej.

Zobaczymy. Na razie mam swoka wizje, zobaczymy czy sie spodoba :)

*swoją

Buduję spawn, nie jest skończony, ale jak się wam podoba? A`la camping :P

Tak wakacyjnie i luźno będzie

256ziup.png

apg6v.png

Opublikowano

Hehe zapowiada się nieźle :3

Wkońcu jakiś serwer inny od tych wszystkich....powiem szczerze.

Miałem już dość tych o kant dupy wzięcia serwerów FB i Sv na którym każdy miał Xray'a/Nodusa i Diax itemy.

Zagrać?Napewno zagram. Nie przegapię okazji na taki dobry serwer.

Opublikowano

SIURPRISE!

OTWARCIE JUTRO ALBO NAWET DZISIAJ! :D

Opublikowano

Proszę jak najszybciej bo w piątek lecę do Hiszpani :3 trzeba trochę pograć na zapas :3 Bo jak na razie na MPC servery te same i zapowiedzi... czekam nie cierpliwie :3

Właśnie, nie ''SIURPRISE!'' Tylko Surprise! ;)

Opublikowano

Chcemy server! :D W końcu będzie co robić ;)

Opublikowano

UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA....

BETA TEST SERWERA!!!!!!!!!!!!!!!!!

DZIŚ O 11:15!!!

(do 13:15)

ZUPEŁNIE OTWARTY!!!

PRZEZ 2 GODZINY!!!

NA 2h OFERCIE TESTOWEJ FIBERHOSTU!!!!

IP JUŻ ZA 15 MINUT!

Testy mają na celu sprawdzenie lagów, upewnienie mnie czy na pewno wykupić ten hosting, ocenienie przez was serwera itp.

Po grze wszystkie wasze dane itp. zostaną usunięte.

PO ZAKOŃCZENIU ROZGRYWKI PROSZĘ WAS O WYPEŁNIENIE ANKIETY

LINK DO NIEJ BĘDZIE CO CHWILĘ POJAWIAŁ SIĘ NA CZACIE!!!!

ZAPRASZAM!

SERWER STOI NA 1.5.2, OCZYWIŚCIE ZARAZ PO 1.6.1 WYJDZIE UPDATE I WSKAZÓWKI CO DO POBRANIA DLA PIRATÓW! (jeśli ktoś jeszcze nie wie)

chyba nie o 11:15, może nawet wcześniej :)

cofam, cofam, cofam nie ma wykorzystałem limit i muszę do jutra poczekać ;`(

Opublikowano

Przydałoby się podkreślić czy coś bo nie widać :D

Opublikowano

Przydałoby się podkreślić czy coś bo nie widać :D

Już :)

Hm, napisałem do BOKu, może mi zniosą limit serwerów testowych na ten jeden dzień :)

Serwer będzie stał na 1.6.1!!! Wszystkie pluginy chodza perfekcyjnie, bez wykrzaczeń :)

Zgodzili się!

BETA TEST SERWERA!!!!!!!!!!!!!!!!!

DZIŚ O 13:15!!

(do 19:00)

ZUPEŁNIE OTWARTY!!!

PRZEZ 2 GODZINY!!!

NA 2h OFERCIE TESTOWEJ FIBERHOSTU!!!!

IP JUŻ ZA 15 MINUT!

Testy mają na celu sprawdzenie lagów, upewnienie mnie czy na pewno wykupić ten hosting, ocenienie przez was serwera itp.

Po grze wszystkie wasze dane itp. zostaną usunięte.

PO ZAKOŃCZENIU ROZGRYWKI PROSZĘ WAS O WYPEŁNIENIE ANKIETY

LINK DO NIEJ BĘDZIE CO CHWILĘ POJAWIAŁ SIĘ NA CZACIE!!!!

ZAPRASZAM!

UWAGA!

Na serwerze brakować będzie LOGOWANIA proszę o brak griefowania! Być może uda mi się ten problem rozwiązać

Opublikowano

Mam duże problemy z silnikiem. Napisałem do supportu z prośbą o zmianę na 1.6.1. Przepraszam za utrudnienia :)

Opublikowano

Kiedy dasz ip? :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...