Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nuda w wakacje? :D

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurwa jak ja kocham taką solidną beke z pseudo inteligentnych gimnazjalistek xD AHAHHAHAHAHHAH HAHAHAHAHAHHAHAHA nie no stężenie beki równe 99 %.

@top (żeby warna nie było)

idz pobiegać, coś pożytecznego :D

syggnapng_nhhraxa.png
Opublikowano

Amatorskie modelarstwo. Strasznie wciąga, wystarczy pograć np. w War Thunder, poczytać o którymś samolocie, a potem szkic, papier + taśma i do roboty. Satysfakcja niesamowita, szczególnie jak przeleci parę metrów xD Na co dzień nie mam czasu, bo szkoła :/

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jest sporo koncertów, są parki, można pojeździć na rowerze/rolkach, popływać, łowić ryby. Możesz też sobie znaleźć ciekawą grę i w nią grać. Zależy jak lubisz spędzać czas wolny. :)

Opublikowano

Rozbierz się na środku ulicy i popilnuj ubrań, dobry sposób <3

A tak na serio to wyjdź z kumplami, jeżeli ich masz :D

skpUo.png

Opublikowano

Są wakacje Ty kretynie, normalny człowiek zawsze planuje co będzie robic na wakacje. Ja sobie zaplanowałem ze się podszkole w dziedzinach grafiki i będe czytał mnóstwo ksiązek. Ty pewnie jestes grubym debilem który nie ma nic ciekawszego do roboty prócz odświeżania pulpitu więc idz pocwicz.

Opublikowano

nuda w wakacje ?
jak tyle expa może się zmarnować...

emmm....
Pije

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Sposoby na nudę w wakacje:

-granie na komputerze i konsoli

-oglądanie telewizji

-czytanie książek/komiksów/gazet/czasopism

-wyjście gdzieś ze znajomymi

-porobienie jaj sąsiadom

-wyjście na boisko/Orlik

Jest dużo więcej, po prostu pomyśl.

AxeePL.png

Opublikowano

Jak można się nudzić w wakacje? Jest tyle opcji...

Jak dla mnie to taki czas, w którym można zrobić rzeczy na które nie ma się czasu normalnie. Np. spotkanie ze znajomymi, których dawno się nie widziało. Basen, jeziorko. Jakiś zorganizowany wyjazd. Czytanie książek, oglądanie filmów. Tyle możliwości...

Czasem tylko pogoda może pokrzyżować plany.

Opublikowano

Mój sposób na weekend to wyjazd na jaką wieś z kolegami a potem wracamy jakoś do domu jedziemy o 10 wracamy o 23 choć mieliśmy o 20 się napić z ekipą ale pomyłkowy autobus albo nie zdąże . :) Ja polecam pełen spontan idź gdzieś gdzie nie byłeś .Zrób coś czego nie robiłeś.Spełniaj marzenia.

@Edit

Tak,tak... pisze pisze a sam siedze i siedze.Tak serio to czekam na kolegę aż wróci z angli i lecę na melanż.Jaranko i inne przyjemności.NIE SIEDŹ PRZED KOMPEM !!

Siedzenie przed kompem w wakacje będzie karane warnem !!! <--- tak powinno być ;]

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...