Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nuda w wakacje? :D

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sobie radzić z nudą w wakacje? Jakie wy macie sposoby?

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Wyjście na dwór + słuchanie muzyki + bieganie

Wszystko w jednym - Bieganie na świeżym powietrzu słuchając muzyki, same przyjemności.

Opublikowano

Jak sobie radzić z nudą w wakacje? Jakie wy macie sposoby?

Jak można się nudzić w wakacje? Jest tyle ciekawych rzeczy do robienia. Wyjście na basen, na grilla, wyjechać gdzieś, iść na imprezę, pobiegać, podjąć jakąś pracę itp. itd.

Opublikowano

Zagraj sobię w jakaś grę mmo na którą trzba poświęcić troche czsu i kasy. Polecam Metin2 a z tych zeby wybic sie bez kasy to LoL

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Tylko nudny człowiek się nudzi :D

Najlepiej to idź gdzieś na spontanie z kumplami i uwierz mi, że zawsze znajdziecie zajęcie :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Zagraj sobię w jakaś grę mmo na którą trzba poświęcić troche czsu i kasy. Polecam Metin2 a z tych zeby wybic sie bez kasy to LoL

Czy na serio na tym pięknym świecie widzisz tylko komputer i gry?

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Iść z ekipą na misje :D Ja to robie codziennie i sie nie nudze.

Zawsze sie znajdzie ktoś kto bedzie chciał sie zbić czy coś i już jest co robić.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Poczytaj sobie jakieś artykuły nt. tego co Cię interesuje. Jeśli lubisz grać w gry, to poczytaj sobie stronki z nowinkami o grach, a jak wolisz jakieś ciekawostki naukowe, to polecam czasopismo "Świat Wiedzy".

Opublikowano

A co wolisz iść do szkoły w wakacje??Zawsze się coś znajdzie się.Ja to gram na kompie,pracuje ide do kolegi ,jeżdżę rowerem ,wypić browca z kolegami.No od ch... jest tych rzeczy do robienia.

Opublikowano

Łatwe spędzanie wolneczgo czasu, jak u każdego typowego gimbusa, jest właśnie komputer, tak sama jestem jeszcze na poziomie gimnazjalnym, gdyż idę w tym roku do 3 gimnazjum, ale jedynie nad czym się spędza czas to właśnie internet, gierki, oraz inne wymysły.
Także.. ale przyznam, że w taką pogodę, nie da się nigdzie wyskoczyć, zamiast dni lepsze, są gorsze, co bardziej zachęca Nas do zostania w domu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...