Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koleś mi grozi. Może mi coś zrobić?

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątpię czy ci coś zrobią ale sam zastanów się najpierw czy okradanie kogoś jest ok. Ja na twoi miejscu bym był uczciwy i oddał mu to 17 zł, nie dlatego że bym się bał, tylko dla bycia uczciwym.

Opublikowano

Dał Ci klucze do gry, to już mogłeś mu PaySafeCard za 20 zł dać, skoro już to zrobił, to mogleś ich WSZYSTKICH nie realizować. Czyste skurwysyństwo.

Dlaczego? ... Sam koleś napisał, że kupi komuś całą serie gier. Później zaczął szantażować tego, któremu oddał dobrowolnie gry.

Na Twoim miejscu po prostu bym to zignorował.

Admin Cienia
Opublikowano

Musisz być ostro posrany skoro się tutaj pytasz, boje się o ciebie gdy w kroczysz w dorosłe życie.. Trolluj typa jeśli potrafisz.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Na podstawie tego, co autor tematu napisał, nie jesteśmy w stanie określić, czy go okradł. Skąd więc te podejrzenia z waszej strony? Jeżeli sytuacja wygląda tak, jak to opisał, to nie musi nic w tej sprawie robić. Otrzymałeś prezent ; ) Nie jest Ci w stanie niczego udowodnić, bo nie dokonywałeś transakcji przez jakąkolwiek platformę typu ebay, allegro itp. Nawet jeżeli na policję Cię zgłosi i poprze to zgłoszenie jakimiś sensownymi argumentami, to i tak za 17zł tj. cenę średniego kebaba z dowozem, nic nie mogą Ci zrobić. Nie wezmą takiego zgłoszenia nawet na poważnie.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Uczciwość w Polsce upadła razem z tolerancją - tak na marginesie [nie komentować, dzięki].

Na Twoim miejscu oddałbym mu nawet jeśli by to kosztowało 1Grosza.

Trzeba być uczciwym, pomyśl, że ktoś Ciebie tak wych*ja i co teraz?

36733859559970154671.jpg

Opublikowano

Jeżeli zgłosi to na policje to go wyśmieją, jest to tylko 17 zł a żeby Ciebie znaleźć i zidentyfikować czy naprawdę to byłeś Ty zajmie kupę czasu.

d28tGcM.png

Opublikowano

Już to widze, że koleś idzie na policję zgłaszając kradzież kodów do steam o wartości 17 zł :D

Ty się śmiejesz , a pan Mirek z rzeźni już siedzi za kradzież kolczyków +9.

22fu7of2onif.png
Opublikowano

Nic się nie stanie, policja nie zajmuje się takimi zabawami.
Jak raz jakiś chłopak zabrał mnie do samochodu i chciał zabić, a jakiś człowiek mi pomógł to nic sobie z tego nie robili, a jak dostawałam pogróżki o tym, że wypruje mi falki i powiesi na ścianie, tak samo nic.
O 17 zł nie ma co walczyć, olej to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...