Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Takie tam rankedy na silverze 2

barej123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nieźle. Też taką serię udało mi się zrobić :)

Gratuluje, właśnie moim zdaniem w silverze trudniej o taką serię "mid or troll" "i said first" "i troll"

Opublikowano

Nieźle. Też taką serię udało mi się zrobić :)

Gratuluje, właśnie moim zdaniem w silverze trudniej o taką serię "mid or troll" "i said first" "i troll"

Akurat u mnie jest inaczej, gram z takim kolegą (nie Polak), on jest zawsze last pickiem, ja 1st pickiem, banuje swoje country i pickuje to co chce, potem carruje mecz. To wszystko co mam robić do golda :D

Arayu_eune_67_3_logo.png

Opublikowano

Dobre buildy , farma jak na silver dobra.Graty

nie widac czasu meczow ale jak dla mnie farma jest w niższej granicy przyzwoitości

Mam pytanko Kulka tez tak miales ze w srebrze 2 dostawales 25-15 punktow a w silverze 1 dostajesz 3-5 punktow?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie widac czasu meczow ale jak dla mnie farma jest w niższej granicy przyzwoitości

Mam pytanko Kulka tez tak miales ze w srebrze 2 dostawales 25-15 punktow a w silverze 1 dostajesz 3-5 punktow?

przecież ten ziomeczek jest dopiero w silver V i ma promote do silver IV

1377531174-U173186.png

Opublikowano

przecież ten ziomeczek jest dopiero w silver V i ma promote do silver IV

dobrze to w takim razie czy ktokolwiek tak miał ? dla mnie to jest dziwne ze musialbym wygrac 20 meczów bez przegranej zeby miec promotion series...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dobrze to w takim razie czy ktokolwiek tak miał ? dla mnie to jest dziwne ze musialbym wygrac 20 meczów bez przegranej zeby miec promotion series...

No tak, jak ja byłem w silver 1 to mniej więcej od 60 pkt zaczęło mi dodawać tak jak mówisz 3-5, jak wbiłem 86 pkt to już zaczęło 1-2. To normalne, we wszystkich tierach dodaje po 20 pkt, ale w pierwszych nie znam kogoś kto by tak nie miał. Silver 1, Gold 1, Plat 1. Wszędzie tak samo

1377531174-U173186.png

Opublikowano

co to za czarne plamy murzyn okres mial ?? :)

@top gratki oby tak dalej i widzimy sie w goldzie :D

Już 75 lp w silv 1 :D

Arayu_eune_67_3_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...