Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] MINEVERS FREEBUILD -|80 SLOTÓW|- -|PIŁKA NOŻNA|- -|TOR WYŚCIGOWY [AUTA]|- -|MODY BEZ LAUNCHERA|- -|DZIAŁKI 40X40|- -|DEDYK|- -|ZAPRASZAM|-

KadzekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jeszcze nie wystartował :)

Wiem pisze dla tego ze jest to na VPS a ma 50 pluginów przy 10 graczach zje serwer -.-

Opublikowano

Ma ok. 50 pluginów ale można powiedzieć że większość to są drobne pluginy które nie obciążają serwera. Serwer ma 80 slotów i przed resetem najwięcej było ok. 70 osób i nie było większych lagów. Oczywiście będziemy kontrolować RAM gdy będzie np. ok. 80 osób. Jeżeli będą lagi jesteśmy w stanie dokupić sloty bądź RAM :)

3qp8.jpg

Sygnaturka 800x200

Opublikowano

Nie rozumiem w jakim sensie jest to podróba serwera. Przed naszym resetem były prawie te same pluginy. Teraz dodaliśmy piłkę oraz samochody i waszym zdaniem nikt nie może mieć takich pluginów ? Chciałbym także powiedzieć że nasz serwer istnieje już ok. 8 miesięcy a teraz odświeżyliśmy pluginy i dodaliśmy nowe.

3qp8.jpg

Sygnaturka 800x200

Opublikowano

Na pewno zagram, czemu by nie, tylko powiedz mi, potrzebujecie kogoś do ekipy? Proszę o odpowiedź na PW.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

No to jak do wygrania VIP to napisze coś :D

Fajny serwer na pewno zagram :)

A właśnie macie tsa ?

Podaj swój nick z Minecrafta ;)

mamy TS 3

46.29.20.176

Porty: Domyslne

3qp8.jpg

Sygnaturka 800x200

Opublikowano

Serwer EPICKO się zapowiada ! ;) Mam parę pytań:

1) Czy jest plugin Jobs ?

2) Jak duża jest ekipa serwera ?

3) Czy były jakieś beta-testy ?

Mój nick minecraft: wWwojtek_pl (Premium)

7510260_4_1.png
Opublikowano

Hehe to i ja podrzuce swój nick : MrSmileu (premium)
Ale osobiście wolałbym żeby to był serwer premium , mało jest dobrych PL serwerków z graczami tylko dla premium , a na takich jest mniej trolli i dzieci więc kultura i grywalność jest ofc większa.

Czekam na start.

Opublikowano

.

Serwer EPICKO się zapowiada ! ;) Mam parę pytań:

1) Czy jest plugin Jobs ?

2) Jak duża jest ekipa serwera ?

3) Czy były jakieś beta-testy ?

Mój nick minecraft: wWwojtek_pl (Premium)

1. Jest plugin Jobs

2.W Teamie są 4 ogarnięte osoby

Kadzek

CyrusPL

Snoaw

Lovsth

3. Nie

3qp8.jpg

Sygnaturka 800x200

Opublikowano

Kurde niby połowa Freebuild'ów to "guffna", które padają po tygodniu, ale dobra. Raz kozie śmierć.

Może ten FB będzie lepszy od innych i nie padnie tak szybko. Ogólnie prezentuje i zapowiada się dobrze :)

Zagram oraz biorę udział w konkursie.

Mój nick z Mc: SebaProx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...