Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zarobek na 30-39lv

M4rCu.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Otóż chcę sobie kupić jak najszybciej WK'acza, lecz nie mam kasy i tu mam pytanie. Jak zarobić 2-5kk na dzień na s3 Finesia. Gram łukiem i mam już SP1 :)

SZUKAM OSOBY, KTÓRA MOGŁABY WYKONAĆ SYGNATURĘ DLA MNIE Z OROCHIMARU!

Opublikowano

Załaduj z 990ND, kup 10 pudeł i sprzedaj, najprostsze i najłatwiejsze ;) A jak chcesz bez realnej kasy to rób "nubki" z reflinków po 30ND za jednego nubka, z tym, ze taki nubek do gdzieś 2 dni roboty, a za 30 ND nie kupisz itemów o wartości 2kk (nwm jakie konkretnie ceny, bo gram tylko na Avalonie ;c). ew. chodź na BB, bądź jak masz jakieś dobre eq (u5/6 +6/7) całe + jakieś w miare reski to możesz na glacy spróbować, ale to musi być dobre eq na tym lv.

Opublikowano

Załaduj z 990ND, kup 10 pudeł i sprzedaj, najprostsze i najłatwiejsze ;) A jak chcesz bez realnej kasy to rób "nubki" z reflinków po 30ND za jednego nubka, z tym, ze taki nubek do gdzieś 2 dni roboty, a za 30 ND nie kupisz itemów o wartości 2kk (nwm jakie konkretnie ceny, bo gram tylko na Avalonie ;c). ew. chodź na BB, bądź jak masz jakieś dobre eq (u5/6 +6/7) całe + jakieś w miare reski to możesz na glacy spróbować, ale to musi być dobre eq na tym lv.

Nie będę wydawać realnej kasy, nupki słabo już zrobiłem 2 i tak mało kasy, jakieś inne rozwiązania? :D

Opublikowano

To na BB :) jak masz 30-39lv to masz 30-39k za samo przejście + to co sam zbierzesz :) czyli jakieś 50k za jedno BB to wchodząc tylko na BB 10 razy/dzień masz 500k/dzień, a to tylko 15 min co jakiś czas.

http://www.mpcforum.pl/topic/913178-tut-jak-zarabia-na-pocztku-swojej-rozgrywki-1-55-lv/
- tu masz dobty TuT o zarabianiu :)

http://www.mpcforum.pl/topic/973050-tutblyskawiczna-bitwa/
- a tu o BB :)
Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi. Temat do zamknięcia. :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...