Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Clientess I Ibot

tk371

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć gdzie to ściągnąć i jak zrobić, aby te programiki działały na RuSRO.

Instrukcja obsługi też się przyda bo nigdy wcześniej tego nie używałem, a w podklejonych nie znalazłem.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Ibot: http://www.filefront.com/15240423/_riBot_Beta_Released_v1.0.53.rar

Loader: http://recyfer.info/files/C19H28O2.v7.42.rusro.zip (haslo: recyfer.info)

Wypakuj Ibota do folderu z gra. Przeczytaj plik ReadMe i wykonaj te polecenia. Odpal Ibota, pozniej silka przez loadera i zaznacz redirect ip i ustaw port na 16000. Wejdz do gry. Boć!

A jesli chcesz uruchomic przez clientlessa to wlaczasz Ibota i w zakladce Clientless --> Login type wybierasz Use clientless, wpiszujesz pasy, wybierasz server, wybierasz postac, wbijasz i bocisz.

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Opublikowano

Ale z tego co czytam na forum to ten iBOT jest chyba bardzo skomplikowany - jakieś skrypty itp?

roomy.png

Opublikowano

Skomplikowany? Wystarczy podstawowa znajmosc jezyka angielskiego zeby go obsluzyc. Jesli masz klopoty to tu jest ladnie wytlumaczone: http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=52386

Skrypta mozesz sobie samemu nagrywac, albo korzystac juz z nagranych ;) Bocik szybko expi, zbiera co mu kazesz, robi loop'a, ogolnie jest zajezacny.

@Edit:

Dla bardziej zielonych botterow polecalbym srobota do RuSro. Wprawdzie expi minimalnie wolniej, ale sam zachodzi na spota ;d

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Opublikowano

Ale pojawił mi się problem:

Wyskakuje mi takie coś jak włączę RiBOTa, a potem loadera. Wszystko przekopiowałem, visual c++ mam.

runtimeerrors.jpg

roomy.png

Opublikowano

Ok. Już wkleiłem.

Problem znikł.

Ale mam kolejny do rozwiązania. Jak loguje się przez clientess to wyskakuje mi błąd "runtime error 9 (ping)" czy jakoś tak. Jest na to rada?

roomy.png

Opublikowano

to teraz zagadka dla specjalistow: tak wiec probuje odpalic bota : klikam No >

wyskakuje cos takiego...

2j4pt9d.jpg

No ok otwieram folder iBot Necessities.

otwieram regOCXfiles(jako administrator), klikam cokolwiek

2eyj0q0.jpg

klikam ok

vifaq1.jpg

znow ok

f9iip4.jpg

znow ok

2aiw4z.jpg

i znow

2w7e8bc.jpg

az w koncu doszedlem do konca, probuje odpalic bota i znow ten sam blad. no to kolega (bardzo mily bo 2 raz z nim w zyciu gadalem) postanowil mi pomoc. Sciagnelem plik tabctl3n.ocx, wklejilem do C:\Windows\System 32, otworzylem cmd (jako administrator), wpisalem tam: regsvr32 \windows\system32\TABCTL3N.OCX potem kliknelem enter i wyskoczylo mi to

2aiw4z.jpg

czyli dokladnie to co sie dzialo jak odpalalem plik z bota... odpalam ribota i dalej nie dziala

Windows Vista niestety

jakby ktos mogl pomoc to bylbym wdzieczny

@DOWN nie rozumiem co masz na mysli ^^

Opublikowano

Więc tak. Skopiuj te pliki OCX do C:\Windows\System32 a następnie włącz plik "regOCXFiles" jako administrator. Ibota/Ribota też włączaj jako administrator :P

Sig.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...