Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

beats

Serwer  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki serwer wolicie?

• Hard
      0
    • Medium
  2. 2. Je?li hard jaki max level?

• 99
      0
    • 105
      0
    • Inny
  3. 3. Je?li medium jaki max lvl? (mi?dzy tym a tym)

• 140
      0
    • 140-160
      0
    • 160-18
      0
    • 200
    • 225
      0
    • 250
    • Inny
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. :)

Chciałem się dowiedzieć jakiego serwera oczekują aktualnie gracze. Hard czy Medium? (Nad easy nie myślę, bo taki serwer po miesiącu zrobi się nudny i wszyscy przestaną grać)

Na górze pojawi się ankieta z dwiema opcjami: hard i medium, wybierzcie którą chcecie, a następnie uzasadnijcie swój wybór.

Kolejnym moim pytaniem skierowanym do was jest maksymalny lewel na serwerze:

Jeśli w ankiecie wygrałby hard zastanawiam się nad max_level - 99 albo 105

Jeśli w ankiecie wygrałby medium to każdy lewel może zostać uwzględniony, jednak myślę ~150-170

Kolejnym pytaniem do was są bronie, zbroje i biżuteria. Jeżeli wygrałby hard woleli byście serwer z uzbrojeniem z globalnego serwera, czy dodać kilka epików? np. zbroja na 105, smocza biżuteria etc.

Nie pytam was o epiki na medium, bo raczej to oczywiste, że jeśli będą expowiska na 160 lvl to trudno będzie poradzić tam sobie ze standardowym ekwipunkiem :P.

Liczę na waszą pomoc przy postawieniu tego serwera. Nasz team przyjął zasadę, że ma to być serwer od graczy dla graczy, dlatego proszę was o aktywne udzielanie się w temacie i pomoc :)

Pozdrawiam

Temat miał być w dziale "Zapowiedzi i Dyskusje" jednakże tam można pisać do 50/30 postów. :)

Opublikowano

Cały czas wychodzą jakieś hard'y, zazwyczaj nastawione głównie na zarobek. Większość jest tym znudzona.

Co do mediumów, wyszedł chyba tylko jeden w tym roku (theris), reszta też się już większości znudziła, bądź nie przypadła do gustu.

Myśl nad mediumem według mnie. Dobrych mediumów jest bardzo malutko.

Co do lvl na mediumie, to raczej poniżej 200 na start. Później z rozwojem serwera można myśleć o większych.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...