Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pojazd]Rozpocznij przygodę letnim rytmem!

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj południowa koreo!

Jako iż rozpoczęły się wakacje wprowadzamy do

NosMallu nowy pojazd!

windsurfing.jpg

Ta ekstrabagancka deska zwiększa twoją prędkość o 22 na każdym terenie

(+2 z dopalaczem prędkości)

Będzie dostępna przez całe wakacje.

Dziękuję.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nowy pojazd. Co o nim myślicie?

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Znowu NM ... Powinien być jakis rajd jak up wspomniał a nie tylko kasa ...

Wracając. Fajnie nawet wygląda, tylko teraz ile będzie kosztował ... 99 ND + to oczywiste.

Opublikowano

Dadzą ci pudełko i masz 0.000001 szansy na lota za pudełko 30+ nd (śmiech)

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Najlepsze jest w tych wszystkich pojazdach ze one sa nielogiczne...No jak mozna surfowac po ziemi lub piasku?? Niedlugo dojdzie czolg...Nie ma to jak wyludzac kase od ludzi....

nostaleh.png
Opublikowano

Najlepsze jest w tych wszystkich pojazdach ze one sa nielogiczne...No jak mozna surfowac po ziemi lub biasku?? Niedlugo dojdzie czolg...Nie ma to jak wyludzac kase od ludzi....

Oczywiście każdy to kupi, "bo nowe", a i tak kupiec ma 4 pojazdy.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Bo Gameforge jest jak Tusk ;)

Pojazd nie wiem średnio mi się podoba, ale może będzie pasować do Nostale.

I tak ufo rozj... system xD hahah

Czołg jak dodadzą to kupie ^^.

Psują te nostale.. jedynie co mnie trzyma to gracze i nowe SP w miarę po zawsze coś nowego..

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Cos Ci powiem Oskar.. maja prawo pisac SWOJE zdanie na forum, a tobie gó*no do tego.. I tak, jest to kolejny sposob na wyludzenie kasy od takich ludzi jak ty. Nie musimy plakac w duszy, bo mowimy prawde.. A to, ze niektorzy nie kupuja nd to nie jest to, ze ich na nie nie stac, tylko nie beda utrzymywac glupiej gry, ktorej administracja ma nas w 4-rech literach, a gameforge patrzy tylko tam gdzie kasa i robi wszystko pod jej katem.. Ci ludzie wola dojsc do czegos SWOJA praca i miec satysfakcje z tego, ze SWOJA praca cos osiagneli, w przeciwienstwie do tych, ktorzy sie chełpią tym, ze wydaja pieniazki na gre i maja wszystko od razu.. Gdzie w tym jakakolwiek nauka? Jesli chcesz wydawac to spoko, nic nam do tego ale po co sie chwalic, skoro zadnej wartosci moralnej w tym nie ma.. W prawdziwym zyciu nie jest tak prosto, ze "zaladujesz" i masz wszystko..

@ Topic

Moim zdaniem deska jest troche dziwna, ci wyzej maja racje, ze to chore zeby jezdzic na desce po piasku, lol. xD Miejmy nadzieje, ze jej u nas nie bedzie, tak jak nie ma tego Indianina ;33

95bx.png

Cherry, she is Scout. She see you, be careful..

Opublikowano

Dostaliście pojazd za darmo z boxa. Macie sp z boxów. Może jeszcze EQ chcecie u7 +10 z boxów? O sory, TO JUŻ JEST! Może i na 90lvl ALE JEST. GF musi zarabiać bo jest to ich praca. Tak jakbyś pracował powiedzmy w jakiejś fabryce lalek i twój szef nie chce Ci dawać wypłaty bo on chce to mieć za darmo a Ty CHCESZ te pieniądze bo musisz z czegoś żyć.
@UP Swoje zdanie różni się od innych a w wypowiedziach "łee nos dolary znowó , dajcię coś za darmoo bo hce być pro kot koks" nie widzę różnicy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...