Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]The Binding Of Isaac

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są do tego jakieś czity? Jest to forum o czitach, więc powinno być to głównym wyznacznikiem przy tworzeniu działu. Do tego, można tam grać na multi bo nie widziałem, aby ktoś tak robił. Przykro mi, na nie mimo że lubię popatrzeć jak ktoś w to gra. :P

Możliwe, że są czity i po to chcę to subforum. Wiem, że nie ma multi dlatego chcę dać do kategorii Single Player.

Opublikowano

Możliwe, że są czity i po to chcę to subforum. Wiem, że nie ma multi dlatego chcę dać do kategorii Single Player.

I będzie to kolejny Warhammer, który zniknie po 2 tygodniach z forum bo nikt do działu nie będzie wchodził a jedyna dyskusja w dziale będzie o intro podczas uruchamiania gry.

76561198001815076.png
Opublikowano

I będzie to kolejny Warhammer, który zniknie po 2 tygodniach z forum bo nikt do działu nie będzie wchodził a jedyna dyskusja w dziale będzie o intro podczas uruchamiania gry.

No dobra, intro jest fajne i mi się podoba :D

Co szkodzi zrobić dział a potem go najwyżej usunąć? Aż tyle zasobów forum to chyba nie zabiera.

Gra jest rozwinięta, a ci co nie grali niech się nie wypowiadają bo oni widzą tylko strzelającego ludzika :)

Nie oszukujmy się, będzie znikoma popularność z powodu tego, że ta gra jest płatna.

Nie ma żadnych opcji subfor... Nie ma co tu pisać właściwie, tylko grać.

A dayz? Na forum jest kilka płatnych gier.

Są do tego jakieś czity? Jest to forum o czitach, więc powinno być to głównym wyznacznikiem przy tworzeniu działu. Do tego, można tam grać na multi bo nie widziałem, aby ktoś tak robił. Przykro mi, na nie mimo że lubię popatrzeć jak ktoś w to gra. :P

Tak, można grę czitować przez chociaż np. cheat engine.

Nie sądzę aby gra była warta stworzenia dla niej działu, nie.

To sądź tak dalej :)

Opublikowano

DayZ, WarZ to typowe MMO, jak możesz to porównywać do singlowego indyka?

Na mpc nigdy to nie przejdzie. O czym chcecie tam rozmawiać? Jak się poruszać, jak kupić grę na steamie?

Opublikowano

DayZ, WarZ to typowe MMO, jak możesz to porównywać do singlowego indyka?

Na mpc nigdy to nie przejdzie. O czym chcecie tam rozmawiać? Jak się poruszać, jak kupić grę na steamie?

Chwalić się swoimi osiągnięciami, poradnikami (jak coś odblokować), bugami, cheatami. Dyskutować o grze. Zawsze się coś znajdzie.

Opublikowano

Możecie to robić w głownym dziale, skoro na MPC usuwane są działy z 10 stronami zawartości to nie ma sensu zakładania osobnego dla działu 1-2 stronnego.

Mozna zrobić osobny dział dla gier Indie i tam będziecie wrzucać swoje TBOI i inne ciekawsze produkcje, bo np w Hotline Miami 2 ma być edytor poziomów i to już jest podstawa do założenia działu :)

Opublikowano

Jak dodajecie tą grę to dlaczego nie dodacie np. Don`t Strave ?

Tamta gra też nie ma co-opa i co ? Nie , nie przyjmnie się .

giphy.gif ­

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...