Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]The Binding Of Isaac

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opisz jakoś tę grę.

To jest ta dziwna gra, w którą gra Makin. :D Ten dziwny ludek, jakieś mózgi, płody i inne takie. Dobrze mówię? Jeżeli się nie mylę to jestem na tak, dobra faza. :P

Opublikowano

To jest ta dziwna gra, w którą gra Makin. :D Ten dziwny ludek, jakieś mózgi, płody i inne takie. Dobrze mówię? Jeżeli się nie mylę to jestem na tak, dobra faza. :P

Tak dobrze mówisz ;p Szukam na forum recenzji wykonanej przeze mnie na konkurs to wstawię tutaj :) Nie znalazłem ;c Wstawiam więc światowy rekord przejścia CAŁEJ gry.

Opublikowano

że kurwa co ? to że gra jest dobra, nie znaczy że się przyjmie.
Gra niema nawet co-opa.
co byś miał w dziale?
"jak zainstalować grę"
"jak grać w grę"
"jak wyjebać grę z dysku."

Nie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

że kurwa co ? to że gra jest dobra, nie znaczy że się przyjmie.

Gra niema nawet co-opa.

co byś miał w dziale?

"jak zainstalować grę"

"jak grać w grę"

"jak wyjebać grę z dysku."

Nie.

To, że nie ma co-op nie znaczy, że go nie będzie. Już nie długo ma wyjść remake z trybem co-op.

Opublikowano

niedługo czytaj kiedy ?

Bo "Soon™" każdy z nas zna i wie że to może potrwać wieki.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

To jest ta gra w która Makin na streamie grał :O

Jestem na tak, podoba mi się.

@Lenart - wydawała mi się ciekawa, zagrałbym i dział porozwijał ;p

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Bo WarZ to zbugowane gówno, którego nie warto nawet brać za darmo.
a 5Ojro za The Binding of Isaac, to nie aż tak dużo, ale co tam, dla polaczków to w chuja kasy :<

@Wilczek, serio jesteś za tylko dla tego że gra Ci się podoba?
#yayebie.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Bo WarZ to zbugowane gówno, którego nie warto nawet brać za darmo.

a 5Ojro za The Binding of Isaac, to nie aż tak dużo, ale co tam, dla polaczków to w chuja kasy :<

@Wilczek, serio jesteś za tylko dla tego że gra Ci się podoba?

#yayebie.

Gdyby nie stream makina to by nawet nie wiedzieli że taka gra istnieje.

76561198001815076.png
Opublikowano

Czy możemy nie dodawać każdej gry, na którą obecnie jest moda na YT? Dziękuje...

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Tak, gra mimo tego że jest singleplayer bez coopów jest naprawdę bardzo mocno rozwinięta oraz bardzo dużo w nie różnych sekretów itd. W samą grę mam przegrane ponad 40h godzin (mało ale często jak przegram to rage quit xD)

Opublikowano

Nie oszukujmy się, będzie znikoma popularność z powodu tego, że ta gra jest płatna.

Nie ma żadnych opcji subfor... Nie ma co tu pisać właściwie, tylko grać.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Ja sam przegrałem w ch... długo jeszcze przed stremami Makina, gra nie jest taka droga, za całą gre + dodatki płaci się nie całe 20zł. Gra strasznie wciąga, dużo secret room, ciekawe itemki. Wiadomo że dział się nie rozwinie do dużego stopnia, ale będzie to mały dział dla ludzi którzy akurat grają, i chcą się pochwalić osiągnięciami, bugami albo jakimiś SS'ami.

Ja jestem na tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...