Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z minecraft

Rek123123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnego razu wpadłem na pomysł a zaktualizuje sobie jave i usunąłem jave i zaintalowałem tą najnowszą (chyba) kilka dni temu była akutalizacja zaintalowałem ją i chciałem w łączyć minecrafta i pacze a tam (załącznik)

i wpadłem na pomysł zeby usunąć folded .minecraft i co ja mam teraz zrobic pomocy

Windos XP 64bit

minecraft sp NIE ORYGINALNY

problem.bmp

Opublikowano

Eh ale tam trzeba podmnienic pliki w .minecraft a ja tego folderu nie mam mogli byście mi go udostępnic ?

(usunołęm bo myślałem ze pomoze)

Opublikowano

Zaktulizuj pierw minecraft (wrócić do fazy przed grzebaniem w plikach usuwanie etc.)

Przydziel mniejszą ilość ramu do minecraft.

java -Xmx<pamięć>M -Xms<pamięć>M -jar "C:\Users\Nazwa Użytkownika\Desktop\MinecraftSP.jar

W miejsce <pamięć> wpisz 1024 lub mniej (600 pomaga np. -Xmx600M -Xms600M), gdyż jawa nie może "pobrać" więcej ramu.

Nie gwarantuję, iż to będzie działać. Na piratach żadko to chyba wychodzi.

67qtMtN.png

Opublikowano

Ja pier... jak włączam minecraft to nie pokazuje mi sie luncher tylko odrazu błąd

Ja pier... ja pier...

Ten problem sam rozwiązywałem... I za każdym razem ten sposób działał.

to pomorze ... ludzie UP@ Nie kumają o co chodzi i piszą głupoty.
A to jest ten sam sposób w innym wykonaiu. Więc jak coś zaczniesz pisać to lepiej miej wiedzę na temat.

67qtMtN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...