Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o tym MTB?

Imbalanced

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest okej.. sam mam taki,tylko troszkę inne kolory, a tak spisuje się bardzo dobrze. Cena również zjadliwa choć na upartego mógłbyć znaleźć o te kilka stówek tańszy. Tobie również poleciłbym zmienić na inne kolory gdyż ten będzie się baardzo szybko brudził a z tej serii jest od groma do wyboru

Opublikowano

Jest okej.. sam mam taki,tylko troszkę inne kolory, a tak spisuje się bardzo dobrze. Cena również zjadliwa. Tobie również poleciłbym zmienić na inne kolory gdyż ten będzie się baardzo szybko brudził a z tej serii jest od groma do wyboru

Ogarnąłbyś jakiś ciemny? Tylko nie zielono-czarny, ja próbuję i nie mogę znaleźć.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Pierdol Arkusy i inne złomy z sklepu.

Na allegro jak dobrze popatrzysz, to wyrwiesz zajebisty sprzęt do 2 Tyś (składany na samych topowych częściach)
Wystarczy dobrze poszukać ;)

Kumpel wyrwał zajebisty rower składany na częściach wart 2,7k a dał 1,3k :D

Jak za darmo, a rowerek marzenie ;)

Nie kupuj w sklepach, śmieszne części, słaba jakość za wysoką kase.
Lub po prostu złoż sam, albo popytaj kolegów lub na forum z jakich części złożyć zajebisty rowerek.

Opublikowano

Złóż, niech się zepsuje i rowerek papa :*

Giant jest solidną firmą, więc nie rozumiem skąd te zarzuty. Tym bardziej, że tutaj masz gwarancje, która może się bardzo przydać

Opublikowano

Gotowce mają gorsze i lepsze części tak jak to jest z gotowymi komputerami :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Osobiście polecam Ci http://www.eurobike.pl/corratec/corratec2012/mtb/x-vert , tak wiem że kosztuje 2,5k ale masz już naprawde godny uwagi osprzęt ;]

ja radzę Ci rozejrzeć się jeżeli już chcesz wydawać kasę na rower po mieście po takich mniejszych sklepach rowerowych tzn. nie jakies decathlony itd. "małe" tzn. prywatne tam bd mógł liczyć na niezły rabat ;] bo zwykle mają podane ceny po 400-500zł wiecej. ;] wiem bo pracowałem swego czasu w takowym sklepie i gdy znajomi kupowali rower to spokojnie można wytargować cene o 200/300 zł niższa ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...