Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - Bindowanie sprintu.

matysiakmatys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Większość wielkich "parkourowców" w minecraftcie binduje sprint. Czy może mi ktoś wytłumaczyć, jak takie coś się wykonuje? I nie chodzi mi o modyfikacji better sprinting mod ani jakieś cheaty typu nodus. Po prostu jak zbindować sprint, aby był na jakiś klawisz a nie na podwójne W.

@ref

Opublikowano

ja nie wiem, ale ja pytania kieruję do głównego działu. Ale bez offtopu. Może to bug, albo dobry sprint

Mój kanał na YT- Wymiatacz! Recenzje i nie tylko

Lubię pomagać

Opublikowano

Oni po prostu trzymają W. Przynajmniej mi się tak wydaje. Trzeba tylko uważać, żeby nie dotykać ścian, bo sprint się wyłączy.

Opublikowano

ja nie wiem, ale ja pytania kieruję do głównego działu. Ale bez offtopu. Może to bug, albo dobry sprint

Nie zrozumiałem nic, co ty tu napisałeś ;D

Sprint można bindować. Sam nolif, bremu i inni lepsi parkourowcy się przyznali, że oni nie trzymają ciągle W tylko mają sprint zbindowany pod jakimś innym klawiszem...

Opublikowano

To poszukaj modyfikacji, nie pamiętam jak się nazywa, można nią bindować komendy itp. Spróbuj zbindować, chociaż wątpię, że się da.

Opublikowano

Ew. na nodusie masz opcje "sprint" i możesz wybrać sprint taki jaki jest zwykły lub po miksturze szybkości - oba typy trwają cały czas bez przerwy.

Przecież piszę, że nie w nodusie ani innych cheatach... a to jest możliwe i czekam, aż osoby które wiedzą o co chodzi się wypowiedzą. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...