Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Non Stop kickuje

Zadziorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już możesz się pożegnać z kontem .Grałeś na czitach a jak nie to pisz do supportu.

Opublikowano

PB sam w sobie nie jest zly, ale jaki kram, taki pan ;) (czyt. WarZ)

Sprawdza sie w innych grach np. CofD.

Co do opisanego problemu, to mozna jeszcze sprobowac pobrac PB z jego strony, wrzucic do katalogu (podmienic) , uruchomic, dodac w PB gre (WarZ) i zaktualizowac (update game). Czyli zaktualizowac PB do WarZ.

test

Opublikowano

Jebudmadafaka szkoda wgl pisać cokolwiek na twój temat .On napisał, że go kicka za "HACKA" a nie, żeby zaktualizował pb. Więc jeśli kicka go za "HACKA" to przy następnej fali banów dostanie perma . Zadziorek jak możesz to napisz dokładnie jaki komunikat wyskakuje .

Opublikowano

Jebudmadafaka szkoda wgl pisać cokolwiek na twój temat .On napisał, że go kicka za "HACKA" a nie, żeby zaktualizował pb. Więc jeśli kicka go za "HACKA" to przy następnej fali banów dostanie perma . Zadziorek jak możesz to napisz dokładnie jaki komunikat wyskakuje .

Jak bys mial troche wiecej "doczynienia" z PB, to bys wiedzial, ze przy okazji "kikania" PB potrafi rozne BZDURY wypisywac (nawet w CoD) :(

TU:

http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

P.S.

Nie twierdze, ze jest to panaceum na Twoj problem, ale co szkodzi zobaczyc ;)

test

Opublikowano

Ziom ja miałem to samo. zaktualizowałem PB i dupa nie działało. To jest tak jaby Perm Ban tylko że możesz normalnie wbić na konto ale nie możesz grać.

Opublikowano

Dalej mam ten sam problem. Dziwi mnie to dlaczego można się zalogować ale nie można grać.

1. Iż zauważyłem wiele osób które grają na hacku itp i piszą że nie grają , wyłącz programy które nie są ci potrzebne a działają bo pb często inne programy uznaje za hack

2. spróbuj zaktualizować PB najczęściej to pomaga

3. Spróbuj na innym kompie zagrać i czy tez cie wyjebie to masz coś z kontem

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...