Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

komp za 2.5 do gierr

jakub99941

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanno zlozy mi ktos kompa bardzo mocnego do gier nie chcew do zadnego nagrywania jakiegos bawienia sie w grafika tylko do gier najlepiej zeby mozna bylo podkrecic bardzo wazne max 2.5tys zl chodzi tylko o bude reszte mam

Opublikowano

a zasilacz troche wiecej v bym wolal na wszelki wypadek jak bym podkrecal tak 600 ile bym musial dac, no pewnie ze te grosze bym doplacil

Opublikowano

20-30zł więcej za 600w. Jednak ten spokojnie starczy bo tu o/c praktycznie zrobisz, a jak już to dość małe

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Budowniczy
Opublikowano

No to intel core i5 ati radeon hd 6850 8 gb ram dysk 1tb no do tego musi byc zasilacz 600. Z tego co widze doplacisz za dobrego cd roma jeszcze tylko od 50-100 zl naprawde polecam Ci bf 3 mi smiga ze ho ho.

Budowniczy
Opublikowano

@2up

Co ty gadasz brata mam ktory informatyke skonczyl i mi kompa dobieral a w sklepie jak juz cos znajdziesz to jest dobry procesor ale za to karta na przyklad jest juz slaba. Najlepiej samemu czesci dobierac.

Opublikowano

komp tylko do gier i po jakims czasie do podkrecenia tylko o gry chodzi musi byc jak najsilniejszy tez mi sie wydaje ze masz lepszy od tamtego a co z tym ramem? zeby np 6gb bylo

Opublikowano

To ja się wypowiem. Ogólnie nie lubie kart graficznych od Asusa, ale jak jest najtansza to mozna ja brac. no ja bym \zmienil dysk na WD blue, ale jezeli jest drozszy o 10zł to nie. Lite-on'om nie ufam mialem 3 z czego 2 poszly sie pyku pyku 3 wymienilem bo wyła. Wiec zmiana na samsunga, asusa. reszta ok

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

660Ti to bardzo wydajna karta i jeszcze za te śmieszne pieniądze, nic tylko brać. ( wcześniej kosztowała chyba 1100 jak się nie mylę. )

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

wlasnie tez tak patrze ze ten geforce tyle kosztowal jakas laska z yt go miala to 1200 zl patrze a tu takie zejscie cenowe komp bede mial dopiero za tydzien dwa

i raczej wezme ale tam kolega cos pisal ze nie asus

edit; mozecie rzucac propozycje jak na razie bozydara biore na 100 zobacze co inny kto powie komp za tydzien dwa dopiero moze wiec spokojnie

a jaka mam pewnosc ze tu moge zamowic na tym sklepiej gwarancja itd? bo ja chce do informatyka takiego znanego mojego od paru lat i zeby mi zlozyl ale ten znowu pewnie kase bedzie chcial

panowie ruszy 3/4 gier chociaz albo cos kolo tego na ultra? z 50 fps? w tym roku chociaz i bf4 tez pojdzie lekko czy nie bardzo? kurde jeszcze jak by 6gb tego ramu

moze jeszcze cos dolozyc i uda sie moze za 2600 a zeby bylo bardziej wszystko dopracowane? za te grosze moze da sie cos polepszyc

Opublikowano

No to z tego co jest na techplanet to http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=60397&s=73171&s=55155&s=73693&s=61601&s=73501&s=72810&s=70166

Skoro mówisz, że do 2600 może być to masz te 6gb ram ;p Jednak uważam, że płacenie 177zł za 6gb to troche przesada ;p

Co do gier: To ruszą spokojnie (95%). Jeśli chodzi o bf4 to wróżki nie jesteśmy i nie wiemy co będzie ale odpalić odpali.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

6 starczy komp jest masakra, juz goi wyslalem zeby mi informatyk zlozyl i zrobil all dobra tam ram moge dokupic fortune nie kosztuje i ten komp tez nie bedzie do gier typu lol czy tam jakis kosmicznych gier typowo do strzelanek bo to uwielbiam cod,bf3,cs oodejrzewam ze w far cry nie bede grac nawet bo mnie znudzil gta moze i takie tam moge sie zalozyc ze w te gry co chce grac to pojda na full detale np cod mw3 ma tak smieszne wymagania ze na kompie za 600 zl mojego kumpla na full szedl, bozydar sweet mysle ze tez zlozyliscie cos mocnego nie znam Was wcale, na razie prosze o nie zamykanie

Opublikowano

@2up

Co ty gadasz brata mam ktory informatyke skonczyl i mi kompa dobieral a w sklepie jak juz cos znajdziesz to jest dobry procesor ale za to karta na przyklad jest juz slaba. Najlepiej samemu czesci dobierac.

Weź wypierdalaj znaffco :DDD

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

6 starczy komp jest masakra, juz goi wyslalem zeby mi informatyk zlozyl i zrobil all dobra tam ram moge dokupic fortune nie kosztuje i ten komp tez nie bedzie do gier typu lol czy tam jakis kosmicznych gier typowo do strzelanek bo to uwielbiam cod,bf3,cs oodejrzewam ze w far cry nie bede grac nawet bo mnie znudzil gta moze i takie tam moge sie zalozyc ze w te gry co chce grac to pojda na full detale np cod mw3 ma tak smieszne wymagania ze na kompie za 600 zl mojego kumpla na full szedl, bozydar sweet mysle ze tez zlozyliscie cos mocnego nie znam Was wcale, na razie prosze o nie zamykanie

Można po polsku? Bo szczerze mówiąc niewiele rozumiem.

Opublikowano

Dobra traktuj ten post tak jak by wcale go nie bylo nic dodac w zestawie lub zmienic czy cos jeszcze o czyms zapomniales? bo to ostatnia moja decyzja i komp juz niedlugo mysle ze bedzie to sie pochwale co i jak smiga heh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...