Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw do 3000zł - Granie na żywo,nagrywanie

BALLU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym abyście mi złożyli zestaw do 3000zł bez windowsa

Chciał bym na pewno intela jakiegoś dobrego wydajnego oraz gtxa bo wydaje mi się że jest dobry acz kolwiek czekam na wasze propozycje ;)

Jeśli pomogłem daj "Lubię To" :) To nic nie kosztuję !

Opublikowano

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=72453&s=54407&s=70166&s=77392&s=75533&s=73969&s=72810&s=77272&s=73500

Moja propozycja - 8 wątków (możliwość podkręcenia o 200mhz), wydajna karta graficzna z CUDA, chłodzenie procesora spokojnie utrzyma go w niskich temperaturach.

8GB RAM się przyda, skoro masz zamiar wykonywać więcej niż jedną operację jednocześnie.

Opublikowano

Sweet na tym co zapodałeś ile fpsów przy nagrywaniu bf3 będzie ?

Komputer chce złożyć od zera słabo się na tym znam więc liczę na pomoc ! :D

Chce aby komputer był za te 3000zł na kilka lat i do tego było można nim nagrywać ! :)

Jeśli pomogłem daj "Lubię To" :) To nic nie kosztuję !

Opublikowano

Sweet na tym co zapodałeś ile fpsów przy nagrywaniu bf3 będzie ?

Komputer chce złożyć od zera słabo się na tym znam więc liczę na pomoc ! :D

Chce aby komputer był za te 3000zł na kilka lat i do tego było można nim nagrywać ! :)

Tego Ci nikt nie zagwarantuje, bo nie wiadomo, jakie będą wymagania next-genów.

Nie wiem, ile będzie przy nagrywaniu, ale stabilne 60 powinno być ;).

Opublikowano

Jeżeli chcesz jakiś komputer do 3k to radzę dopłacić trochę za lepszy sprzęt typu:
Intel Core i5 3.40 GHz
Dysk Seagate 1TB etc.
Mam dla Ciebie sprzęt, lecz wynosi on 3 634 zł brutto, jest on doskonały do nagrywania i grania w gry typu: MOBA, FPS, Sandstone'owe.
Sprzęt (Komputronik.pl)
Obudowa: SilentiumPC Brutus BT-310 Pure Black - bez zasilacza = 124zł
Procesor: Intel Core i5 4670 3,40 GHz BOX = 939zł
Płyta główna: Gigabyte GA-B85M-HD3 = 319zł
Cooler: be quiet! CPU cooler Shadow Rock 2 = 179,90zł
Dysk: Seagate Constellation ES.3 1TB 128MB cache SATA/600 = 434,80zł
Grafika: GeForce GTX 660 Ti Gigabyte 2GB 2xDVI&HDM&DPI (PCI-E) OC z NVIDIA GeForce Experience™ = 1089zł
DRam: GoodRam DDR3 2x 4GB 1600MHz CL11 = 227,10zł
Zasilacz: be quiet! zasilacz Pure Power L8 | 500W = 259zł
Napęd: LG SuperMulti DVD+/-RW GH24NS95 bulk black (Serial Ata, bez oprogr.) = 62,20zł

//Wprowadzasz ludzi w błąd ~Anoizm

Opublikowano

Jeżeli chcesz jakiś komputer do 3k to radzę dopłacić trochę za lepszy sprzęt typu:

Intel Core i5 3.40 GHz

Dysk Seagate 1TB etc.

Mam dla Ciebie sprzęt, lecz wynosi on 3 634 zł brutto, jest on doskonały do nagrywania i grania w gry typu: MOBA, FPS, Sandstone'owe.

Sprzęt (Komputronik.pl)

Obudowa: SilentiumPC Brutus BT-310 Pure Black - bez zasilacza = 124zł

Procesor: Intel Core i5 4670 3,40 GHz BOX = 939zł

Płyta główna: Gigabyte GA-B85M-HD3 = 319zł

Cooler: be quiet! CPU cooler Shadow Rock 2 = 179,90zł

Dysk: Seagate Constellation ES.3 1TB 128MB cache SATA/600 = 434,80zł

Grafika: GeForce GTX 660 Ti Gigabyte 2GB 2xDVI&HDM&DPI (PCI-E) OC z NVIDIA GeForce Experience™ = 1089zł

DRam: GoodRam DDR3 2x 4GB 1600MHz CL11 = 227,10zł

Zasilacz: be quiet! zasilacz Pure Power L8 | 500W = 259zł

Napęd: LG SuperMulti DVD+/-RW GH24NS95 bulk black (Serial Ata, bez oprogr.) = 62,20zł

Wyjdź, proszę Cię... Co to w ogole jest??

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Podejrzewam że jakiś komputer robiony przez gościa który ma "wuja informatyka"..

Autor chciał komputer do 3000 zł a ty mu wyjeżdżasz z jakimś gównem za 3600 którego i tak sie nie oplaca kupowac bo Sweet dal sporo lepszy zestaw 600zl taniej... wiec jak masz sie tak wypowiadac to nie pisz wcale, ok?

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

ten twój zestaw za 3.6k ma wydajność dobrego zestawu za 2.5k. Według tech planet ten zijon ma 4 wątki i 4 rdzenie ale mogą się mylić w opisie, zaraz sprawdzę na stronie Intela.

No sweet nie wiem co ty piłeś, ale na stronie intela też jest 4 rdzenie i 4 wątki i hyper threading Off

http://ark.intel.com/pl/products/65734/Intel-Xeon-Processor-E3-1220-v2-8M-Cache-3_10-GHz

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...