Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Blue Ezreal a Statik

sweetgrove12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ostatnio cisne ezrealem 24/7, postać mi się spodobała i chciałbym się was, prosów z dajmond jeden i czelendżerów zapytać, co sądzicie o kosie statika ( nie wiem jak to po polsku było ) na ezreala? Ja to złożyłem i nieźle się komponowało, spory zastrzyk sił. Czy jednak nie jest to zmarnowanie slota?

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Moim zdaniem nie, ponieważ blue EZ bazuje na spamowaniu z Q a nie z autoatakow, dopiero jak masz muramane to te auto ataki cos tam dzialaja.

Nie którzy skladaja BoTRK ale zamiast tego wole po prostu BT.

Statikk nie pasuje moim zdaniem.

Chyba ze grasz takim ezem jak ja kiedys tj, EZ on-hit czyli BT/Gauntlet/Statikk, ale to stary build dosyc.

Opublikowano

Statik nie jest niebieski... Taki joke ^^. Co do tego itemu jest nawet nawet dobry na Ez'a ale zależy za co go podmieniasz no i daję trochę nie potrzebne statystyki typu krytyk i attack speed, bo Blue Ez bazuję na poke'owaniu z Q więc nie wiem jak to się dobrze sprawdzi. Wg. mnie to jest psucie całego potencjału Blue Ez'a.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Moim zdaniem nie, ponieważ blue EZ bazuje na spamowaniu z Q a nie z autoatakow, dopiero jak masz muramane to te auto ataki cos tam dzialaja.

Nie którzy skladaja BoTRK ale zamiast tego wole po prostu BT.

Statikk nie pasuje moim zdaniem.

Chyba ze grasz takim ezem jak ja kiedys tj, EZ on-hit czyli BT/Gauntlet/Statikk, ale to stary build dosyc.

Statikk odpala się razem z Q... tak jak Iceborn Gauntlet czy Trinity... jak trafisz z Q to odpala się Statikk.

Cóż... item jest dobry do splitpushu ale do niczego więcej.

Opublikowano

Moim zdaniem można go podmienić za BotrKa i wyjdzie nawet dobre połączenie on-hit. Nie wiem, czy ładunki tego itemka nadążą za castowaniem Q Eza i przypuszczam że nie, tak więc efekt piorunka będzie mieć co drugie a może co trzecie Q. Bonusy itema są nawet przydatne, imo to nawet dałoby radę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...