Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeagleCraft [Wojny Gildi] [Survival] [150 SLotow] [Dedyk] [Ts3] [Hp nad glowa] [Statystki] [Ranking PVP] ----====>>>>Start 20:30 <<<<====-----

Ziomeczgu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZŁOWIEKU CZEMU DOSTAŁEM BANA ZA HAXY JAK NAWET ICH NIE MAM NIE MA WGL SPAWAN LUDZIE SIĘ SPAWNIĄ W LESIE TO ZABIJAM ZROBIŁEM 4 KILLE POD RZĄD I BAN KAXY WTF???

ODBANUJ MNIE!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

A osoby które niszczyły spawn i wgl. nic nie dostają, ale co z tego i tak serwer wyłączony bo admin nic nie potrafi zrobić porządnie i nawet perma nie ustawił

lawsig_by_tomboyx98-d6t8ri0.png

Opublikowano

Serwer po prostu zniechęcił mnie dziś do MC, bo przypomniałem sobie ile noobów jest na świecie którzy niszczą tą grę, uczcijmy pamięć dawnego MC bez dzieci neo minutą ciszy...

lawsig_by_tomboyx98-d6t8ri0.png

Opublikowano

Koleś nie dajesz sobie rady widać, samemu ogarnąć serwer jest naprawdę trudno. Jeśli chcesz pomocy pisz na gg: 25030925 lub wejdz na ts.kkhost.pl i pukaj do Elensara siedze na kanale Nightfury

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...