Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zaproszenie do znajomych.

michal9892

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

adam jaki ban za co?

No jeśli sam sobie wyrobisz znajomych tzn 5 kont z jednego IP i zostanie to wykryte możesz wyłapać bana.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

No jeśli sam sobie wyrobisz znajomych tzn 5 kont z jednego IP i zostanie to wykryte możesz wyłapać bana.

Kłamstwo ...

Ja zrobiłem 5 kont :D nie dostałem premki , napisałem z pretensjami do nich to napisali ze jeśli jeszcze raz tak zrobię dostane -30% PD a potem -50% . Po tygodniu zrobiłem znów i premka była .

Witam chciałbym dostać 1 miesiąc premium ale potrzebuje znajomych. Pomożecie dam 5+like do profilu

nick : -michal9892-

Z góry dziękuje.

Edit: e-mail : [email protected] lub [email protected]

Zrób sobie je sam na firefoxie jest dodatek co zmienia szybko ip

Kłamstwo ? No nie wydaje mi się. Za takie własnoręczne nabijanie sobie premek można wyłapać bana. Wielu użytkowników tego forum go dostało za robienie sobie premki ze znajomych, ludzie u mnie na TS'ach też dostawali. Owszem bywały też takie przypadki o jakich wspomniałeś, ale teraz częściej można się spotkać z szansą na bana niż łaskawym supporterem.

No może i tak :)

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Kłamstwo ? No nie wydaje mi się. Za takie własnoręczne nabijanie sobie premek można wyłapać bana. Wielu użytkowników tego forum go dostało za robienie sobie premki ze znajomych, ludzie u mnie na TS'ach też dostawali. Owszem bywały też takie przypadki o jakich wspomniałeś, ale teraz częściej można się spotkać z szansą na bana niż łaskawym supporterem.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Kiedyś tam zrobiłem 7 kont do znajomych. Po niemal roku zrobiłem kolejne ósme. Napisałem z pretensjami do supportu gdzie moja nagroda (5 CDD i 5 kuponów). Napisali, że złamałem OWH i nagroda się nie należy. Wchodzę na konto, a tam premium, brakujące CDD i kupony.

Czasami opłaca się do nich napisać. Ich głupota popłaca. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...