Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer Kubamana

Szklanka Wody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem jest w tym ze Kubaman ma słabego kompa i myśli ze to jest problem w plikach, bo mu loga serwer i nie da się grać, wina komputer, interneta albo wina Tuska!

7ibz.png

Opublikowano

Problem jest w tym ze Kubaman ma słabego kompa i myśli ze to jest problem w plikach, bo mu loga serwer i nie da się grać, wina komputer, interneta albo wina Tuska!

Mój komputer nie jest słaby, jak serwery metina ciągnął z 30 osobami na lajcie to nostale powinno pociągnąć z 200.

Co do crashów to problem tego, że 0.9 waat nie jest jeszcze stabilny i występują błędy

PS. LOOK NA SYGNATURKE :)

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Te beta już nie będą on ? Bo ściągnąłem teraz pliczek z downloadu i myślałem że coś pogram :D. To czekam na odpowiedz Kuby :)

Opublikowano

Yh. Beta otwarta przez 2h jak byłem w kfc. Wracam i off.. Jprd.

Mam nadzieje ,że Kuba się wypowie.

Serwer działał pół godziny, następnie pojawiło się bardzo dużo crashy, więc Kuba wyłączył serwery xD.

Opublikowano

Ciekawe kiedy znowu otworzy ;) i kiedy w końcu będzie wszystko co potrzeba na NosTale w tym privie ;)

Opublikowano

Po Hu... wy tu spamicie wystarczy wejść w topic kuby i tam jasno napisał, że zamyka do ODWOŁANIA!

Opublikowano

ludzie, nie ogarniacie że pliki elektro są nie doprwcowane i przez to zdażają się crashy ? coraz częściej myślę że kuba powinien zebrać 10 chętnych osób i robić cls beta aniżeli wpuszczać dzieci (o was mowa) na serwer........'

kuba zamknął do odwołania - temat jak i SERWER!!!!!!!!!

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Strona on i beta chyba też :D Po logowaniu wyskakuje mi lista kanałów ,ale klikam i coś mi po niemiecku pisze o id i password :D Ktoś coś o tym może wie ?? :D

Opublikowano

strona nie była wyłączona

to że ci pokazuje kanały najprawdopodobniej pokazuje iż kuba coś robi

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

strona nie była wyłączona

to że ci pokazuje kanały najprawdopodobniej pokazuje iż kuba coś robi

Raczej nie robi ponieważ jego serwer jest bez Hamachi, a jeżeli nie można wejść na serwery, a są one widoczne to oznacza, że są wyłączone.

Szukasz polskiej fam w NosTaleSE?

Zajrzyj tutaj lub napisz mi na PW!

http://www.mpcforum.pl/topic/627300-szukam-oferuje-rodzine/page-6#entry8177700

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...