Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MinecraftBlow - Fake suby, czy realne?

Mrostry0407

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż ostatni korzystałem ze strony, na której dostaje się punkty za to, że włączasz ich aplikację w tle, aplikacja automatycznie subskrybuje i daje like. Wymaga to połączenia z kontem YT, więc założyłem jakieś drugie konto, podłączyłem do programu, nagle patrze: Subskrypcje

-Minecraftblow

Według mnie kolejna rzecz udupiająca MinecraftBlowa.

Jeżeli jest to nie zrozumiałe: Blow dał swój kanał do tego programu, by zgarniać suby, osoby korzystające z tego nie wiedzą kogo zasubskrybowali, chyba że zobaczą to na swoim kanale.

Swego jestem przekonany w 100%, sprawdziłem moją aktywność, pośród ponad 100 subów, znalazł się on, nie subowałem kont ręcznie, wszystko robił automat.

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Nie wiem, czy zgłosił się do tego programu. A raczej nie "nie wiem", tylko nie wiadomo.

Podaj też może innych subskrybentów, program zapewne wyłapuje konta z większą ilością subów, żeby nie było, że nagle subujemy jakichś 100 arabów. :)

Jednak jest to podejrzane ^^

Opublikowano

MinecraftBlow i inne "Sławy" może i z tego korzystają czy to ważne? Inteligentni ludzie nie oceniają kanału po Liczbie ;) Poza tym co z tego że ma 500k Subów? Skoro ogląda go może 90 Tyś.

Opublikowano

Chamstwo... ale tak jak napisał @up. Inteligentni ludzie nie oceniają kanału po liczbie. Ale za to chamskie jest to, że on za te wszystkie suby zgarnia tak z 2x więcej kasy nawet :x

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ja wiedziałem, że jest to nie możliwe, ale PS Daj link do programu :D

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Proszę Cię tutaj, nie podawaj tego programu.

I tak, Blow fakuje sobie suby, nie raz było mówione.

Opublikowano

Blow i tak już jest baardzo popularnym youtuberem więc już nie potrzebował by żadnych takich bezdetów które zwiększają subskrybcje bo sam już daje sobie radę.

Opublikowano

Blow i tak już jest baardzo popularnym youtuberem więc już nie potrzebował by żadnych takich bezdetów które zwiększają subskrybcje bo sam już daje sobie radę.

mi się zdaje, że zapisał się tam po wojnie z skkf'em, żeby mieć więcej subów od niego bo dostał dużo Unsubów

zpot.png

Opublikowano

Chodzi o panowanie nad polskim YT :D Pierwsze 5 osób zarabia o wiele więcej niż cała reszta :) (zarabiają 100% tego co wyrobią z reklam i nie muszą się dzielić z google)

742ce96b7599db0241cceb5d5.jpg

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Ja wiedziałem, że jest to nie możliwe, ale PS Daj link do programu :D

P.S Niestety, nie podam.

Dodając sobie suby, jest wyżej w wyszukiwaniach, założę się, że ponad 40% jego subów to martwiaki( w znaczeniu oglądalności)

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...