Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] "Pomarańczowy mieczyk" podczas farmienia

topher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , ostatnio zastanawiało mnie jak np : Chaox ma zbindowane że gdy robi tzw. Stutter stepa to maja taki pomarańczowy mieczyk. To robi ze atakuje najblizszego przeciwnika w zasiegu. Przykladowo na tym filmie w : 4:39 - spojrzcie jak pojawia mu sie ten pomaranczowy mieczyk . Wie moze jak ktos to zrobic ?

Opublikowano

Mieczyk jest pomarańczowy gdy najedziesz kursorem na przeciwnika, tyle że w trybie dla daltonistów. Normalnie jest czerwony.

A jak chcesz atakować najbliższy cel to "A" i LPM (chyba LPM) na ziemie.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Shift i PPM ( taki smartcast ), albo A i klikasz. Polecam ogarnąć, bo przydaje się do orbwalkowania na ADC :D

Opublikowano

Jeśli moge sie spytać, daje np. shift i ppm tam gdzie mam iść? czy na cel, który mam bić?

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

Jeśli moge sie spytać, daje np. shift i ppm tam gdzie mam iść? czy na cel, który mam bić?

Jeśli klikniesz na cel to postać po prostu go zaatakuje. Jeśli klikniesz na "ziemie" to champ będzie iść w tę stronę i atakować wszystko po drodze.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Nie rozumiem jaki to ma sens ? Slyszałem ze skraca sie wtedy animacja postaci podczas ataku i mozna szybciej lasthitowac ale nie wiem czy to ma jakis sens bo to skraca animiacje na oko 0.xx sekundy wiec dla mnie to troche bez sensu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...