Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Bany

NeXt97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś moje wszystkie konta (3) na PL1 dostały bana premamentnego za bota..

Nicki kont:

♥mrūczèĸ♥19

♥mrūczèĸ♥20

♥mrūczèĸ♥21

Radze wam uważać.. Dziś w ciągu jednej minuty straciłem cały dorobek z 4 lat.. Pilnujcie dokładnie swoich kont i ograniczajcie bocenie. Jeśli ktoś nie wierzy możecie zobaczyć w profile pilotów kont..

Opublikowano

Skąd pewnośc, że za boty? Może za pushing, czy inne pkt OWH?

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

No i to mnie zastanawia. Że tylko twoje konta zaostały zbanowane i to o bardzo podobnych nickach. Popytałem trochę, czy coś wiedzą o banowaniach na PL1 i innych serwerach i nikt nic nie wie.

Ja zaryzykuje i dalej puszczam boty (o ile można tu mówić o jakimś ryzyku)

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

@up

1. Mój nick jest na tyle trudny że by się nie trudzili aby go przepisać.

2. Ja ich w pewien sposób reklamowałem więc powinni mi być wdzięczni.

3. Nie widziałem jeszcze kogoś kto za filmik dostał bana.

Opublikowano

hehe no czasami banuja tak sobie ot ja tez dostalem nieraz bana na pare kont bez banwawe

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

@up

Czasami jeden es. To bylo dziwne.. Jedno konto latało na 1-2 (Główne) na bocie a na 2 innych stawiałem bazówke. Wpierw to na 1-2 poszlo, po 10 min nie moglem sie zalogowac na drugie, 5 min pozniej poszło trzecie..

Opublikowano

Dziś moje wszystkie konta (3) na PL1 dostały bana premamentnego za bota..

Nicki kont:

♥mrūczèĸ♥19

♥mrūczèĸ♥20

♥mrūczèĸ♥21

Radze wam uważać.. Dziś w ciągu jednej minuty straciłem cały dorobek z 4 lat.. Pilnujcie dokładnie swoich kont i ograniczajcie bocenie. Jeśli ktoś nie wierzy możecie zobaczyć w profile pilotów kont..

może ktoś z ts chwaliłeś się, że bocisz, dodatkowo z klanu ktoś cię zbytnio nie lubił, ma kumpla admina czy coś...

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

może ktoś z ts chwaliłeś się, że bocisz, dodatkowo z klanu ktoś cię zbytnio nie lubił, ma kumpla admina czy coś...

Admin nawet jak widzi bota to nic nie może zrobić. Musiałeś coś zrobić na tych kontach,

EDIT: Najlepiej będzie jak napiszesz do supportu i dostaniesz odpowiedź

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Musiałeś coś zrobić, bo admin nie może tak sobie zbanować, nawet jak cię widzi na mapie To dziwne, że aż 3 konta a nie tylko to na którym bociłeś, ale to chyba nie za bota bo na razie nikt inny nie dostał bana

Opublikowano

a nie używałeś przypadkiem bugu na wrota?

był taki bug, że możesz kilka razy otrzymać nagrodę za jedne wrota, na oficjalnym forum darkorbit pisali o tym kilka dni temu i napisali, że konta graczy któzy wykorzystywali ten bug dostaną perma czy dostali ...

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Multi konto jest dozwolone bo pytałem CM, gdy dostałem bany to jedno konto latało na bocie a na 2 innych w tym samym czasie stawiałem bazę klanową, nigdy nie używałem żadnych bugów.

Opublikowano

Ehh.. No tak....

Szanowny(a) Graczu,

otrzymał Pan blokadę trzech kont na stałe za przyznanie się na czacie
do używania nielegalnego programu cytuję: Bota sie nie wypieram.. Ale na
auto lockach, mieszaczach i innych badziewiach w zyciu nie latalem.
nie ma możliwości odblokowania żadnego z tych kont,swoje odwołanie
proszę kierować do Centrali firmy listownie i proszę pamiętać o
odpowiednim języku,adres znajduje się w stopce tej wiadomości

Dziękujemy za wybór naszych gier.

Z poważaniem,

Ekipa Pomocy Technicznej

--
Bigpoint Support

Opublikowano

Hahahhaahahah, sory za ten śmiech, ale sam się wkopałeś ;3 Teraz tylko zobacz swój rachunek za prąd ; )

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Dobrze że jestem na wakacjach i od dwóch tygodni nie latam na bocie uff :rolleyes: Wszystkie konta bez bana

PS: Na forum oficjalnym ogłoszony został nowy system banów: Pierw ostrzegawcza blokada na 72h, potem perm

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...