Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scinanie sie Metina

bandi1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dziwny problem. Jak przytrzymuje dowolny klawisz to po ok 2-3 sek scina mi Metina dopoki nie puszcze klawisza, a jak bije i biegam myszka to zero scin. Gram na Bloodwar, mam windows 7, i gram bez hackow jesli to ma jakis wplyw na to. Z gory dzieki za pomoc.

Opublikowano

I taki dzwiek dziwny nie ? No to norma jest na win7

Czyli majac win7 nic z tym nie zrobie?;o Raczej sporo osob ma win7 i watpie zeby kazda osoba z tym grala... Bo sama myszka grac w metina to zenada...

Opublikowano

Na kompie stacjonarnym mam win 7 i też tak miałem, a już na lapku z win 8 nichama niema, popytaj kumpli z gry (jak mają win7) czy też miewają takie problemy.

Opublikowano

Na kompie stacjonarnym mam win 7 i też tak miałem, a już na lapku z win 8 nichama niema, popytaj kumpli z gry (jak mają win7) czy też miewają takie problemy.

Pytalem na wolaj ludzi, ale jakos nikt nie byl chetny do odpowiedzenia... zyczliwosc;] Dlatego tez napisalem na forum, zeby spytac innych graczy czy tez maja taki problem i czy da sie go rozwiazac jakos.

Opublikowano

Spróbuj ściągnąć poprzednią wersję karty graficznej . Ja tak miałem , tylko jeszcze do tego dochodził problem ze zminimalizowanym metkiem. Jak włączałem to cały czarny ekran . Spróbuj może pomoże.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Przeinstaluj grę, albo nie wiem. Może być to także wina Twojej klawiatury, popytaj innych graczy czy też tak mają. ;)

lk480_av1.png

Opublikowano

To nie jest wina Windowsa 7. ja mam 7 i normalnie gram w metina. Nie wiem czym to może być spowodowane :/

Odkrywca
Opublikowano

Możliwe że może masz zainfekowanego laptopa lub wirus przeciąża procesor metin2.exe (metin2client.bin)

Słuchaj, przeskanuj laptopa. Gdy to nie pomoże włącz metina, CTRL+ALT+DELETE włącz menedżer zadań i w procesach poszukaj metin2.exe lub metin2client.bin, kliknij na niego prawym przyciskiem a następnie lewym przyciskiem na ustaw priorytet i na wysoki ( Nie ustawiaj wyżej bo będą ściny straszne oraz deformacja dźwiękowa ). Jeżeli to nie pomoże przeczyść laptopa programami CCleaner, odkurzacz oraz pokasuj zbędne pliki z dysku C.

57955958428827956208.png

Opublikowano

Windows 7 nie jest pod gry ;| Grałem kiedyś w CS na win7 to po nacisknięciu kilku klawiszy naraz zwieszała się gra i reset kompa :| Na xp jest ok.

@@EDIT: Przypomniałem sobie że na win7 pomagało przeczyszczenie lapka :) Odkurzacz do tych dziurek i chodziło dobrze, albo rozkręc i wyczyść wiatraczek moze nie wyrabia. Ale i tak win7 nie do gier :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...