Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected][29.06.2013] BlackLegend D3D Public

areq94pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Windows :unsure: 8 warrock dziaała ale hack nie :((( co zrobić??

Zależy jaką masz wersję, nie wszystkie cheaty działają na windowsa 8.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można nowy SS, bo ten wygasł, a w ciemno nie będę pobierał :)

Przecież w ciemno nie pobierasz, masz skan i opinie userów.

A screen nie wygasł tylko ktoś go źle wstawił

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Gdy trochę postrzelam z zhackowanych broni to wywala mnie z servera i pisze 'Party program detected' a gdy klikam OK (w tym komunikacie) to jest crash gry... Mam w7 Service Pack 1 i uruchamiam haka jako admin prosze o pomoc! :angry:

"Kto pragnie pokoju, niech przygotowuje się do wojny"

-Vegetius

banner2.jpg

Opublikowano

Gdy trochę postrzelam z zhackowanych broni to wywala mnie z servera i pisze 'Party program detected' a gdy klikam OK (w tym komunikacie) to jest crash gry... Mam w7 Service Pack 1 i uruchamiam haka jako admin prosze o pomoc! :angry:

Jeżeli wyskoczy Ci party program detected tzn., że wykrywalność hacka się zwiększyła.

Jedyne co to wyłącz wszystkie programy typu gg, skype, gamebooster i wszystkie zbędne aktywne procesy.

Wiadomo, że jeżeli jest PPD to z gry wywali, tak to jest.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jeżeli wyskoczy Ci party program detected tzn., że wykrywalność hacka się zwiększyła.

Jedyne co to wyłącz wszystkie programy typu gg, skype, gamebooster i wszystkie zbędne aktywne procesy.

Wiadomo, że jeżeli jest PPD to z gry wywali, tak to jest.

Wszystko mam wyłączone, dosłownie wszystko zbędne a i tak się tak dzieje...

Wyjdzie do tego programu jakaś łatka omijająca te zabezpieczenia itd.?

Ps. Chciałbym wiedzieć czy u was też tak jest, ktoś gdzieś kiedyś pisał żeby zrobić nowe konto na windowsie i nie instalować tam nic oprócz warrocka a wtedy ppd nie będzie truć dupy. Czy to prawda?

-Vegetius

banner2.jpg

Opublikowano

Wszystko mam wyłączone, dosłownie wszystko zbędne a i tak się tak dzieje...

Wyjdzie do tego programu jakaś łatka omijająca te zabezpieczenia itd.?

Nie, nie wyjdzie.

Po prostu zwiększa się wykrywalność hacka albo są uptade.

Dlatego wychodzą nowe wersje.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nie, nie wyjdzie.

Po prostu zwiększa się wykrywalność hacka albo są uptade.

Dlatego wychodzą nowe wersje.

Tak więc nie pozostaje mi nic innego jak oczekiwać na nową wersje...

-Vegetius

banner2.jpg

Opublikowano

siema czemu jak gram na hacku to mam malo fpsow ?? a bez hacka wgl mi nie muli mam 2gb ramu grafa 1 gb procek 2x 2,6

Hack obciąża procek i ogólnie, gdy już sobie ustawisz jakie hacki chcesz mieć podczas gry to wciśnij Inspect (powinien być na klawiaturze numerycznej), wtedy może dostaniesz kilka fps. A i zamknij wszystkie niepotrzebne programy (skype, gg, utorrent itd.)

To już jest rozwiązane, gdzieś na forum znalazłem że gdy użyjesz weapon bindera do zhakowania broni to wtedy te bronie nie będą działać i nastąpi crash, zaraz zobacze czy bez tego bindera nie wyrzuca mnie z servera przez ppd.

Edit. Warrock nie odpala wyskakuje error :(

-Vegetius

banner2.jpg

Opublikowano

Hack obciąża procek i ogólnie, gdy już sobie ustawisz jakie hacki chcesz mieć podczas gry to wciśnij Inspect (powinien być na klawiaturze numerycznej), wtedy może dostaniesz kilka fps. A i zamknij wszystkie niepotrzebne programy (skype, gg, utorrent itd.)

jak to obciaza to nie w tym problem napewno jak moze obciazyc tak ze ze 100 fpsow mam 20 ? da sie cos z tym zrobic bo jak nie to lipa nie pogram na hacku ;/ bez hacka mam 100 fpsow okolo a odrazu gdy wchdoze w gre z hackiem to wacha sie od 15 do 30 ;/ a i weapon binder dziala tak ze daje bron i moge z niej strzelac we wszstko oprocz wrogow -_- ;/ chcialem uzyc game boostera ale przez neigo nie moge odpalic jako administrator czyli tez lipa ;/

Opublikowano

a i weapon binder dziala tak ze daje bron i moge z niej strzelac we wszstko oprocz wrogow

Mi weapon binder nie dziala, osobiscie nie mam juz ppd odkad nie uzywam nie dzialajacego weapon bindera, moze dokup z 2 giga ramu, przeskanuj kompa ccleanerem albo powylaczaj niepotrzebne programy (antywirus też) na czas gry...

-Vegetius

banner2.jpg

Opublikowano

Mi weapon binder nie dziala, osobiscie nie mam juz ppd odkad nie uzywam nie dzialajacego weapon bindera, moze dokup z 2 giga ramu, przeskanuj kompa ccleanerem albo powylaczaj niepotrzebne programy (antywirus też) na czas gry...

to nic nie daje ;/ ale kumpel ma 1gb ramu i smiga mu na hacku i inne parametry tez ma duzo gorsze

Opublikowano

Co najlepiej wlaczac ? W tym czicie ?

Co chcesz :) Nie używaj tylko Weapon Binder, przez niego są crashe gry.

to nic nie daje ;/ ale kumpel ma 1gb ramu i smiga mu na hacku i inne parametry tez ma duzo gorsze

Zmień grafike w grze na najmniejszą, przeskanuj kompa antywirem. Masz programy wymagane do dobrego działania hacka? Jaki windows i karta graficzna?

-Vegetius

banner2.jpg

Opublikowano

Zmień grafike w grze na najmniejszą, przeskanuj kompa antywirem. Masz programy wymagane do dobrego działania hacka? Jaki windows i karta graficzna?

windows 7 grafa 1gb tylko nie wiem dokladnie jaka ;d wirow mam napewno duzo a ten drugi hack sirosix dziala nie muli gra tylko ze mam crasha po 2 minutach .. ;/ moze wiece od czego te crashe ?

Opublikowano

Co najlepiej wlaczac ? W tym czicie ?

"Co chcesz"?? Nie, nie włączaj co chcesz.

Kolego nie wprowadzaj w błąd jak nic nie wiesz o działaniu cheatów.

Nie możesz włączyć wszystkich opcji i na nich grać, a włączenie weapon bindera nie powoduje crasha, tylko strzelanie do przeciwników i gdzie popadnie. Nie możesz wszystkich opcji właczyć bo spowoduje to crash, np. jak połączysz. Unlimited Ammo, Player OPK, No Recoil, SuperNoSpread, NoReaload, GPS i wiele innych to spowoduje crash.

Najlepiej włączać opcje z umiarem aby też nie przyłapali na hackowaniu.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

"Co chcesz"?? Nie, nie włączaj co chcesz.

Kolego nie wprowadzaj w błąd jak nic nie wiesz o działaniu cheatów.

Nie możesz włączyć wszystkich opcji i na nich grać, a włączenie weapon bindera nie powoduje crasha, tylko strzelanie do przeciwników i gdzie popadnie. Nie możesz wszystkich opcji właczyć bo spowoduje to crash, np. jak połączysz. Unlimited Ammo, Player OPK, No Recoil, SuperNoSpread, NoReaload, GPS i wiele innych to spowoduje crash.

Najlepiej włączać opcje z umiarem aby też nie przyłapali na hackowaniu.

Ja nie napisałem że włączenie weapon bindera powoduje crash tylko UŻYWANIE kolego, to po pierwsze a po drugie ja miałem z 7-10 cheatów włączonych na zombie i jakoś nie było crasha do końca gry (czyli do śmierci na 19 wave) także ty też nie wprowadzaj w błąd i tak jak w szkole uczą "czytaj ze zrozumieniem". Zgodze się z tym żeby włączać opcje z umiarem...

windows 7 grafa 1gb tylko nie wiem dokladnie jaka ;d wirow mam napewno duzo a ten drugi hack sirosix dziala nie muli gra tylko ze mam crasha po 2 minutach .. ;/ moze wiece od czego te crashe ?

masz te programy wymagane do poprawnego dzialania haka? przeskanuj kompa antywirem tylko zabezpiecz warrocka i hacki, aby zobaczyć jaką masz karte graficzną to ppm na Moj komputer/komputer>Właściwości>Menedżer urządzeń>Karty graficzne, grafe na najmniejszą weź gdy na hakach grasz, gdy już wybierzesz sobie opcje jakie masz mieć zhakowane wciśnij Inspect (powinien być na klawie numerycznej) to opcje się wyłączą (Inspect drugi raz by pokazać), mi dodało to 2-4 fps.

PS. Działa wam to jeszcze, bo mi szwankuje, cały czas jest Waiting for Warrock.exe nawet gdy odpale warrocka a gdy jestem w grze to niemam czitów...

-Vegetius

banner2.jpg

Opublikowano

Działa ale wcześniej użyj nofalldamage (czy coś takiego) żebyś szybko nie dedał, opk powinien wszystkich przenieść gdzieś w powietrze a dalej niewiem chyba trzeba rzucić granata ale też z tym miałem problem... :P

-Vegetius

banner2.jpg

Opublikowano

Sieemano. Bo mam laptopa a nie moge zamknac menu tego hacka a klikam insert. Co jest ?? Klikam insert i nic sie nie dzieje :( Poleci + jak zadziala !!! Wielkie dzieki za cheata. PS hack spoko. 0 crashu. zobaczymy co dalej :> Dzieki

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Ja też mam lapka i też czasami insert zamyka hacka a czasem nie, mam podejrzenia że to przez Num Lock, spróbuj z włączonym i wyłączonym Num Lockiem, ale to są tylko przypuszczenia...

-Vegetius

banner2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...