Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest wasz czas spędzony przed komputerem?

sebek5251

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś siedziałem po 8h spokojnie jak jeszcze grałem w LoLa. Aktualnie siedzę do 4/5h - rano+wieczór, a na wakacje mam plan siedzenia tylko do 3h.

Opublikowano

Normalnie gdy mam coś do roboty, to może nawet kilkanaście minut do 2 godzin. Gdy mi się nudzi, to bez sensu klikam w co popadnie :D Kiedyś tyle maniaczyłem w jedną grę, że masakra. Od rana, do nocy :) A teraz to krótko więc gitara.

W wakacje chcę ograniczyć przynajmniej komputer do minimum, chciałbym sobie na świeżym powietrzu spędzić ten czas np. pod namiot itp.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

3-4 godziny, 2 razy dziennie wypada po 1-2h, w wakacje mam zamiar pograć w nogę z kolegami, coś sensownego porobić, nie zamierzam wakacji przy kompie przesiedzieć :X.

mhraed.png

Opublikowano

Zależy co robię, jeżeli gram z kumplami to czasz zapieprza jak potłuczony i siedzę 9 godzin, a czasami w ogóle.

Opublikowano

Do 2-3 godzin, chyba, że szukam wiadomości na jakiś temat i coś mnie zainteresuje, to potrafię noc zarwać na czytaniu ;)

Kiedyś całe dnie, a raczej noce - wstawałem ok. 15 i kładłem się spać rano, rekord 49h przed kompem, na szczęście nałóg odszedł w niepamięć.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Kiedyś założyłem się z kolegą kto pierwszy zdobędzie X tier w WOT no i grałem 77h bez przerwy tylko do łazienki + zjeść, wypić kawe itp

Teraz siedzę tak średnio 3-7h zależy :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

jak nie pije wódki to gram więc praktycznie 24/7

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

jak nie pije wódki to gram więc praktycznie 24/7

watch-out-we-got-a-bad-ass-over-here.jpg

@Top

zależy ale przeważnie jak nie wychodze nigdzie wieczorem to gram, lub zajmuję sie serwerem do 4 rano ;)

Bez-nazwy_nxasswq.png

Opublikowano

Jak nie śpię to siedzę. Tak poważnie to przez pół całego pieprzonego dnia.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

od 8:00 do 0:00 czasami 24/7 ;p

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Z 3-4 godziny, 2 szkoły, muzyczna i nienormalna, więc mało czasu jest, ale jak miałem 6-7 lat to potrafiłem 12h dziennie rżnąć w Diablo 2.

Opublikowano

Średnio 3-4 h, ale przez całe wakacje i ferie nie mam dostępu ani do kompa, ani do internetu. Czasem w weekendy siądę na 5-6 godzin, ale to rzadko, bo głowa boli i oczy także :/

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...