Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bot

freyah01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie. Znacie moze bota który by miał autoatak? w sensie że stoję na kotołaku cały czas i inni (10osóB) go ubijają ;) Jesteście w stanie mi pomóc?

Opublikowano

Nie wiem czy takie coś ci odpowiada ale łap:

http://margoextend.net/dodatek/141/autofight

Tam masz wszystko na stronie opisane jak zainstalować etc. Z tego co widzę jest to bot ,że klikasz na klawisz a on atakuje automatycznie potworki itp., a więc teraz wystarczy ,że ściągniesz program, który automatycznie klika dany klawisz np. na częstotliwości 0.002s. ;)

Opublikowano

Dzięki. zaraz sprawdze

A Ty jesteś w stanie zobaczyć czy u cb to chodzi ? :)

Nie, ponieważ tak już powiedziałem nie posiadam obecnie konta w tej grze i nie zamierzam go w najbliższym czasie robić ;) Powiem tyle ,iż rok temu mi działało i teraz z tego co wiem też powinno działać,jeżeli robisz wszystko dobrze.

Opublikowano

Obecnie zamiast Margoextend lepiej jest używać dodatków z panelu dodatków w interface gry - wtedy masz pewność że nikt nie wykradnie Ci ciasteczek i nie włamie się na Twoje konto. A dodatki w panelu sprawdza administracja, więc masz pewnosć że są ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...