Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] czemu aż tyle...

Renegat69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czemu jest aż tyle botów na DO ? jest jakiś darmowy bot na jakiś czas czy coś ???
jeśli tak to mógł by ktoś podać linka ? :)
lub powiedzieć dlaczego tyle botów :P daje like :)

Opublikowano

Nie ma zadnych darmowych botow, masz jak nie korzystałes z Bota zadnego Trail'a na 24h Ibot/kbot po 24h możesz użyć jak nie uzywales.

Opublikowano

Chodzi ci o 1 galę, jest tyle botów, bo większość graczy zna np kbota który kosztuje 40zł a w porównaniu z jakimiś tam przelewami jest o wiele taniej. I żeby gracz miał tyle zarobić co bot to tak jak ktoś już to mówił musiałby murzyna do grania wynająć

Opublikowano

no może ale nie sądzę że aż tyle ludzi by kupiło licke za 40zł...
ale skoro tak... dobra nie ważne tam... dzięki za odp

Opublikowano

skoro grasz w tą gre, to powinieneś mieć hajs, a z twojej wypowiedzi, można wywnioskować że ktoś wydał aż 40 zł na licke ( najtańszą ).

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Przeciętny gimbus na na bota w tb szkoda 40 zł....

w przeciwieństwie do cb nie wydałem na DO ani grosza a nie jak ty ile swoich wypłat (lub w inny sposób zdobytych pieniędzy) wydałeś na DO ? :)

i nie jestem gimbusem uwież mi :)

będzie miał 3 paczki fajek

lub 3 4paki dobrego piwa ^^ albo 0,7 Finlandi :)

skoro grasz w tą gre, to powinieneś mieć hajs, a z twojej wypowiedzi, można wywnioskować że ktoś wydał aż 40 zł na licke ( najtańszą ).

to gra publiczna a nie dla ludzi z hajsem... mi szkoda Dorabiać BP.... wolę to władować w motor lub samochód

Opublikowano

W dzisiejszych czasach, nawet 11 latek, jadąc do babci potrafi dostać od niej 50 zł.

A powracając do twojego pytania "dlaczego jest tyle botów.." To proste bo Polski naród umie dobrze a wręcz wspaniale kombinować więc woli wydać 40 zł na licencje niż tysiące zł na głupie uri.

Pozdrawiam

oiph.png

Opublikowano

W dzisiejszych czasach, nawet 11 latek, jadąc do babci potrafi dostać od niej 50 zł.

A powracając do twojego pytania "dlaczego jest tyle botów.." To proste bo Polski naród umie dobrze a wręcz wspaniale kombinować więc woli wydać 40 zł na licencje niż tysiące zł na głupie uri.

Pozdrawiam

no tak tak każdy inwestuje w to co woli :P

dobra nie zaśmiecajmy forum Temat In The End

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...