Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do gier

CoDowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie lepiej coś samemu złożyć w tym budżecie?

// komp w miarę. Ale jak coś masz ze starego kompa to coś możesz innego złożyć.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nie lepiej coś samemu złożyć w tym budżecie?

// komp w miarę. Ale jak coś masz ze starego kompa to coś możesz innego złożyć.

Ja tylko pytam czy się to opłaca. Jak potraficie coś złożyc - droga wolna :). Ale mój stary komp to laptop:(.

Opublikowano

Nie wiem jaki masz budżet dokładnie, ale zgaduje, że coś koło tych 1500zł.

Proszę : http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=56411&s=61601&s=76672&s=74774&s=70416&s=63363&s=56456&s=70749

30zł drożej, a zestaw posiada wydajniejszą grafike. W przyszłości procesor do wymiany na i5 i będzie bardzo wydajny sprzęt.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Nie potrzebuje usb 3.0 (dla mnie nie ma różnicy między 3 i 2) a SATA3 chyba mozna tez wywalić bo teraz mialem dyski na 2 i mi to wystarczało.I prosiłbym o płyte główną w której są minimum 2 sloty na ram ponieważ chce też renderowac filmy a 4 gb to chyba kapkę za mało.W ttroche odleglejszej przyszłości dokupiłbym kolejne 4 gb.Nie znam się na obudowach więc sami wybierzcie najodpowiedniejszą.I jeśli składacie na techplanet to proszę dorzucajcie składanie .

Opublikowano

(dla mnie nie ma różnicy między 3 i 2)

Różnica jest kilkukrotna, więc jak możesz nie widzieć ? o.O

Zestaw skary jest OK, jak przeszkadza Ci dopłata, to zmień obudowę na Zalman T1/T2, wtedy będziesz mógł dopłacić do zasilacza, bo ten Aerocool to taki najtańszy z najtańszych :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...