Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką szkołe wybraliście ( do jakiej chodzicie )

IamMan

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka szko?a ?

• Technikum
      34
    • Liceum
      22
    • Zawodówka
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Technik obsługi turystycznej -,-

Jak będę miał zajebistego farta to może kiedyś będę rezydentem 5 gwiazdkowego hotelu w Turcji... hehe marzenia... :D

Ta, żeby być takim rezydentem musiałbyś się jeszcze w chuj uczyć, zdać kursy i umieć chociażby dwa języki. ;)

@Technikum.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak patrzę na ilość 'informatyków', to płakać mi się chce. Za 5-10 lat będzie wysyp 'techników' bez studiów i setki serwisów komputerowych, bo do niczego innego technicy się nie nadają.

1373986324-U917591.png

Zapraszam do prezentacji serwera uMetin2:

KLIK

Opublikowano

Również zauważyłem, że jest coraz więcej i więcej tych naszych informatyków. Powinni podnieść wymagania aczkolwiek pewnie by to nic nie dało, bo większość siedzi całe życie. Idę teraz do drugiej klasy gimnazjum i boję się, że nie będzie pracy w moim ulubionym zawodzie ;P

Opublikowano

Również zauważyłem, że jest coraz więcej i więcej tych naszych informatyków. Powinni podnieść wymagania aczkolwiek pewnie by to nic nie dało, bo większość siedzi całe życie. Idę teraz do drugiej klasy gimnazjum i boję się, że nie będzie pracy w moim ulubionym zawodzie ;P

Pff, kończysz technikum, idziesz na studia wyjeżdżasz zagranice i pracę znajdziesz

@umetin:

Bo sporo osób chce zarobić, ale się nie narobić.

Opublikowano

Pff, kończysz technikum, idziesz na studia wyjeżdżasz zagranice i pracę znajdziesz

@umetin:

Bo sporo osób chce zarobić, ale się nie narobić.

Rozumiem, potrzeba informatyków- ale ZDOLNYCH. A nie takich, którzy chcą zarobić i myślą, że jak od dziecka potrafią włączyć komputer i grać/cheatować w grach, to się nadają.

1373986324-U917591.png

Zapraszam do prezentacji serwera uMetin2:

KLIK

Opublikowano

Rozumiem, potrzeba informatyków- ale ZDOLNYCH. A nie takich, którzy chcą zarobić i myślą, że jak od dziecka potrafią włączyć komputer i grać/cheatować w grach, to się nadają.

Tylko ze wiesz, przed technikum niczego z infy nie robisz, musialbys na wlasna reke a nie kazdemu sie chce albo nie kazdy ma czas. Kazdy wybiera to co chcialby pozniej robic, wybierajac taka szkole jesli go to zainteresuje na robienie czegos dodatkowo w domu nie powinno zabraknac czasu, a nawet moze czerpac z tego przyjemnosc. W gimbazie infa to tylko prezentacje i bazy danych, nic wiecej, zwykly przedmiot uzupelniajacy majacy podniesc srednia, dlaczego w gimbazie nie zaczynamy sie uczyc podstaw programowania itp? Zainteresuje mnie to wtedy ide do technikum robic to co lubie.
Opublikowano

Jak patrzę na ilość 'informatyków', to płakać mi się chce. Za 5-10 lat będzie wysyp 'techników' bez studiów i setki serwisów komputerowych, bo do niczego innego technicy się nie nadają.

mówisz o liceuliście który będzie zarabiał w kfc 1000 zł ? Chyba Ci się coś pomieszała , w tym czasie najlepszym rozwiązaniem jest dobre technikum potem tylko studia inżynierskie i praca murowana za 5-20k zł

Opublikowano

Zawodówka.Idę tam dlatego ,że nie chciało mi się bardzo uczyć i ze względu na dojazd i ta szkoła dla mnie powinna wystarczyć w moim zawodzie uważam ,że w zawodówce więcej się nauczę ze względu na dużą ilość praktyk.

Opublikowano

Hę, chciałbym dostać się do technikum informatycznego (złożyłem papiery do 2 techników informatycznych, ale tak naprawdę zależy mi na jednym :|) Jeżeli nie wypali technikum to liceum, które jest kawałek drogi ode mnie, przynajmniej dojeżdżać bym nie musiał... A profil w tym liceum to politechniczny (matma, geo itd...).

No ale najbardziej to bym chciał do technikum, no ale wiadomo, chcieć to można dużo rzeczy. Jutro wszystko się okaże :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Jeszcze 1 rok gimbazy a potem do liceum ( mat,fiz).

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...